onsdag 18. juni 2008

Hjerteteppe

Her er et glimt av det lenge planlagte hjerteteppet. Hjertelappene har blitt til gjennom flere år; noen fra kurs, andre fra fantasien. En gang i fremtiden skal jeg få dem sammen til et teppe, og det gleder jeg meg til - men det kan nok ta sin tid. Har også samlet hjerteknapper i like mange år, så dette kan jo bli spennende.

7 kommentarer:

ingenersen sa...

Det blir kjempefint. Gleder meg til og se det. Inger

Inger sa...

Hei. Takk for kommentar på bloggen min. Ser at du har holdt på med quilting en stund. Det er jo bare så moro. Flotte hjerteblokker du har, og mye annet også. Fortsatt god helg.

Anne-Grethe sa...

Takk for kommentar på bloggen min. Dette ser spennende ut. Fine kontraster.
Paintstiks er artig, prøv da vel...

Karilla sin hobbyblogg sa...

Hei!
Takk for komentar på bloggen min, alltid kjekt når noen legger igjenn noe ord. Gleder meg til å se forsettelsen på hjerte teppet. :-)
Ha en fin uke!

Elly D sa...

Hello Tone,
I love this colour combination. My favourite colour is red.
Thank you for your visit to my blog I will link with yours also. I enjoy seeing other peoples sewing.
Cheers
Elly (mad4patchwork)

Gudveig HN sa...

Flott teppe! - jeg har også lagt til DEG på MIN blogg...så jeg vil se mer! Takk for hilsen... Kanskje du snart viser dine fingerbøl?

Lise sa...

Hei! Takk for hyggelig kommentar på bloggen min - alltid artig med en "ny" besøkende. Og hyggelig at du linker til meg. Hjerteteppet ditt er flott - gleder meg til å se det ferdig. Ser du har kjøpt Quilting Arts - det er vel inspirerende!! Og veldig gunstig å abonnere nå som dollarkursen er så lav - det går greit å handle stash derfra også!! Har du sett "søster"magasinet - Cloth, Paper and Scissors??