mandag 21. juli 2008

Ferie og shopping :-)

Her er noe av den shoppingen jeg fikk unnagjort på ferien, noe er gevinster til husflidslaget. Det er alltid gøy å gå innom andre butikker, få ideer og finne "noe man synes kunne vært kjekt å ha". Stoffene er vasket og jeg gleder meg til å lage noe ut av dem. Bladene har allerede vært i bruk noen uker - de er jo alltid gøy å ha som sommerlektyre. En boks (eller tre) er kjekt å ha. Noen fingerbøll til samlingen blir det som regel gjennom sommeren også. Var innom butikkene: Lydia Quiltshop i Vennesla, Meretes Atelier i Grimstad, QuilTe'n og Sybutikken i Arendal og Kreativ Quilt i Kristiansand.
Litt shopping ble det i Sverige også :-)

Så en tur til Kongsberg hvor vi skulle hente vår datter, som var på rideleir. Dette ga meg nye muligheter til å reise innom flere quiltebutikker. På tur nedover måtte jeg innom og handle noen quilteblader. Tok med meg Quiltemagasinet hjemmefra og plottet inn noen quilteadresser på GPS'n og den viste oss veien først til Lille Stasjon i Lier (som var feriestengt) og så til Quilt-Design i Krogstadelva. Her hadde jeg utrolig flaks - da hun egentlig hadde ferie denne uka - men god service møtte meg og hun åpnet bare for meg, slik at jeg kunne få handlet :-) Jeg ble selvfølgelig kjempeglad. Takk for god service! DVD'ene har jeg ikke sett på enda, men jeg gleder meg veldig........

5 kommentarer:

Anni sa...

Her er der da en masse fine ting til mange timers hygge, og blade til inspiration, dejligt med sådanne indkøb.

Gunnels blog sa...

Hej! Tack för besök och kommentar på min blogg! Ser stt du köpt massa kul saker, du kommer att få mycket roligt :-)

Nancy in Norway sa...

Ser at du har hatt en kreativ ferie. Vi er så heldige å ha et variert tilbud av quiltebutikker innenfor 10-milsgrensa.

ingedk sa...

Det ser ud til at du kan hygge dig med disse fine sager, har du prøvet dem og hvad blev der ud af de lækre sager? Jeg er bare nysgerrig, for jeg har dem selv, men har ikke prøvet dem endnu ;-)

2ne sa...

Joda, jeg har prøvd paintsticks og det var utrolig gøy - du får se resultat når jeg har quiltet ferdig. DVD'ene var kjempefine. Noen av stoffene/pakkene er borte også i div prosjekter.