onsdag 10. september 2008

Sykurs i husflidslaget

Lørdag 6 september hadde Tove Stang Karlsen kurs i rytmespill i Vang hobby- og husflidslags lappegruppe. Vi var 7 damer som var påmeldt og vi hadde en utrolig flott dag sammen. Her kunne vi bruke alle slags stoff, blonder m.m.


Først startet vi med bakstykke, deretter vatt. Så begynte fantasien..... Vi bare la lag på lag med stoffer som overlappet hverandre litt. Når vi var fornøyde med arbeidet, festet vi vannoppløselig plast oppå. Dette festet vi tett i tett med nåler slik at bitene ikke skulle bevege seg. Frihåndsquilting er den eneste måten vi sydde på. Utrolig gøy og spennende. Her ser dere noen av resultatene. De 2 øverste er helt ferdige, dvs at plasten er vasket vekk. De 3 andre er med plast på og ikke helt ferdige. Under hvert bilde står navnene til de som har sydd bildet:
Heidi
Guri
Elin
Brita

meg selv :-) Her vil dere også få med fortsettelsen snart.

2 kommentarer:

Anni sa...

Meget flotte og fantasifulde stykker der her er blevet lavet, ser ud til at det var et rigtig spændende kursus.

Tingelingeling sa...

Hei ! Nå fant jeg omsider din side også.. Forrige forsøk viste itt no!
Og tusen takk for hyggelig kommentar på min side! Jeg håper det er greit at jeg legger din side mine favoritter,- den er kjempefin!! Og du får gjort masse spennende og vakkert! Jeg får lyst til å prøve vaskvekkplast-metoden!
Jeg har tidligere bodd i ditt fylke, og syns derfor det er ekstra hyggelig at du fant meg! Ha en fin høst!