tirsdag 16. juni 2009

Utstillinger

I helga var jeg på utstilling hos Sy-Sammen på Stange. Samtidig var det Veterantreff på Norsk Motorhistorisk Museum og dette var jo kjekt, da kunne damene kose seg med sin interesse mens mennene kunne kose seg med sitt. For de som ikke er lokalkjent så ligger altså Sy-Sammen på samme gård som museet. Det var en fin utstilling med et variert utvalg av arbeider. Butikken var også åpen så det var mulig å få brukt litt penger og det klarte jeg jo selvfølgelig. Traff på mange kjentfolk :-)Edel og Berit ser på den flotte utstillingen, de var også vakter.


Berit, Hedda og Karin studerer teknikken på disse lappeteppene.
Karin viser og forklarer om teknikken meshwork til Hedda.

Etter besøket hos Sy-Sammen dro mannen min og jeg til Torshov på utstillingen Virvel hvor det var 12 forskjellige utstillere. Alt fra trearbeid, quilting, toving, kjeramikk og mye mer.... Dette var en flott utstilling med mye inspirasjon og absolutt verd et besøk - de har også åpent neste helg så bare ta en tur....anbefales så absolutt.

3 kommentarer:

Heidi sa...

Ser ut som dere har hatt en opplevelsesrik og inspirerende dag :)

Laila L S sa...

Skulle bare visst dette litt før. Mye fint å se, det ser vi av bildene, det hadde vært noe annet å se det i virkeligheten.

Sølvi's blog sa...

Takk for at du deler opplevelser med oss.