mandag 24. august 2009

Flott tur :-)

Lørdag hadde husflidslaget en flott tur til Oslo i nydelig vær. Først en rast på Andelva med medbrakt kaffe/te og hjemmebakst av Guri og Edel, en takk til dere.
Så bar det i vei til Katrines Quilte Stue hvor vi stormet inn for og se på alt det lekre de hadde å tilby oss. Her var vi i 2 timer og det var vel akkurat passe for de fleste av oss tror jeg. Det var mange fine modeller, nydelige stoffer, bånd og masse tilbehør. Ja, her ble det nok litt shopping på de fleste av oss. En stor takk til Katrine og søsteren som hjalp oss så godt de kunne, her var det mange gode tips og råd og vi var veldig fornøyde :-)
Servering av drikke og kringle var det også, deilig og sitte ned å slappe av litt.
Bussen kjørte så videre til Bygdøy hvor vi vandret rundt i det flotte været. Her var det litt for en hver smak, mange fine utstillinger. Joda, kom over noen lappetepper her også. Ble mange bilder av fine utskjæringer på bygninger osv som kanskje blir brukt i senere syprosjekter. Og bare såååååå heldig med været.Etter ca 2 timer gikk ferden videre til Mortens Kro ved Gjelleråsen der hver enkelt kjøpte mat etter eget ønske. Her skal Kari kose seg.
En dag jeg tror de fleste var veldig fornøyd med :-)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei.Ser ut som dere koste dere virkelig.Mye fint å se.Ha en riktig fin Tirsdag.Bodil

LeKaQuilt sa...

Ser ut for at dere har hatt en vellykket og koselig dag! Det er altid like hyggelig å stikke innom Kathrines......