tirsdag 8. desember 2009

Pepperkake.......

Ja, så var pepperkakehuset ++ pyntet ferdig. Det har fått sin faste plass på stua. Nissene som sitter litt rundt om kring er fra forskjellige plasser. Noe er laget av barna som musene og juletre. De nissene som sitter på taket er fra jeg selv var lita. 6. desember fikk jeg en tesil i min julekalender.
7. desember fikk jeg deilig julete. Passet veldig godt da jeg nesten er tom for julete - dette er noe som hører til i julen. Teen har en deilig kryddersmak :-) Tusen takk Hobbyvenn fra Hobbyboden.
8. desember fikk jeg et lite hjerte med en oppskrift på sukkerhjerter, denne gangen er det også tenkt på min melkeallergi - en perfekt oppskrift. Vi får se om det blir tid til å bake de, mye som skjer de neste ukene :-)

5 kommentarer:

LeKaQuilt sa...

Så stilig pepperkake lansdsby du har. Den er sikkert til glede for både store og små. Men hva gjør du med den til slutt ? Blir den spist eller mat til fuglene ?? Julebaksten i forrige innlegg så godt ut, jeg er heldig - mor baker:o)

bodil sa...

Hei.Kjempe fin pepperkakeby.Virkelig fin ble den.så mye fine ting du får i kallender.Ønsker deg en riktig fin Onsdag.Klem fra Bodil..

Laila sa...

Litt av nokre byggverk du har her. Koseleg tradisjon :)

soggibottom sa...

Thank you.

Marihøna sa...

For et imponerende pepperkakebyggverk dere har laget! Her i huset blir det alltid ferdigkjøpt, men hjemmepyntet :)
Flotte adventsgaver har du også fått!

Tok litt tid før jeg skjønte at det var du som hadde lagt inn kommentarer. Skjønte det faktisk ikke før du skrev at du hadde vært i bursdagen til Christoffer :)

Ha en god helg og fortsatt fin adventstid Tone!

Klem