lørdag 5. desember 2009

Juleforberedelser

Julebakst ja, har kommet i gang og mye er blitt gjordt de siste dagene. Her er noe av det. Jeg pleier og la ungene få bestemme 2 kakeslag hver som vi baker og så er det jo bare noe vi må ha hvert år. Deilig lukt i huset blir det i alle fall og det er koselig med litt julemusikk til arbeidet.Pappa'n i huset har i alle år bakt og tegnet div pepperkake hus/tog/kirker osv. Nå er årets klart for pynting og det står jeg og ungene for - er nok noe som havner i munnene også :-) En koselig tradisjon.Deilige Lâkerol pastiller i kalenderen 3. desember. De har til og med adventsfarge på esken :-)4.desember var det en hjertepepperkakeform og oppskrift. Til og med en oppskrift for meg som ikke tåler melk - det var veldig godt gjennomtenkt - en takk til deg Hobbyvenn :-)
Og i dag 5. desember et søtt nissekrus som jeg skal kose meg med juleteen jeg har kjøpt.

5 kommentarer:

bodil sa...

Hei.Så flink du har vært.Kjempe koselig med peppekake hus.Jeg å elsker å prøve ut og lage forskjellige ting i det.Kjempe koselig krus.Det likte jeg veldig gått.Ønsker deg en riktig fin førjulshelg videre.Klem fra Bodil..

Edda sa...

Takk for hyggelig kommentar...men her var det virkelig julestemning:)
Er ikke så lett og få her i Oslo når det bare regner ute:)
ha en kos kveld
klemmer

Anni sa...

Hvor hyggeligt med et peberkage hus, og dejlige småkager er der også blevet bagt, rigtig julestemning her, skønt nissekrus til hyggelig julete, håber du må ha en rigtig dejligt weekend.

Tonje sa...

Mmmm... så deilige kaker... og de pepperkakehusene ser jo helt fantastiske ut. Flotte kalenderpresanger var det også.

Elins systue sa...

Her var det julestemning