torsdag 14. januar 2010

Prosjekt på gang

Joda, har egentlig mange prosjekter på gang. Det er bare og komme i gang med de :-) Håper jeg blir ferdig i tide med denne da dette skal være en bursdagsgave - forhåpentligvis. Får sette i gang med noe glidelåssying og lommer kanskje. Vet at vedkommende som skal få denne hadde ønsket det så da får vi prøve å få til det selv om det ikke er med i mønsteret.

9 kommentarer:

Mrs Moen sa...

Hmmm, ser ut som det er en veske på gang. Jeg ser du har en sammenleggbar Ottlite lampe, er du fornøyd med den? Jeg har en Ottlite stålampe på syrommet, men lurer på om det ikke hadde vært greit med en til ved siden av/bak symaskinen.

Marihøna sa...

Skal bli spennende å se hva det blir :)

jannes hobbykrok sa...

Hva???Legge ut sånne bilder,og ikke si hva det skal bli!tenk litt på oss som er litt over snittet nysgjerrige da!!!Spennende!
janne

bodil sa...

Hei.Det må jeg si var spennende.Skal bli kjekt å se va som kommer ut av det.Ønsker deg en riktig fin Fredag.Klem fra Bodil..

hobbyvenn sa...

Spennende med prosjekter på gang. Lykke til, håper du blir ferdig i tide. God helg!

hobbyvenn sa...

Det ligger noe å venter på deg på bloggen min.

Torilpia sa...

Nå ble jeg nysgjerrig gitt .. spennende :o)

Ha ei super helg - klem!

Rita sa...

Det er viktig å ha noen prosjekter på gang... minst ett....:)
Når jeg ser i bloggen din på alt det fine du har laget er jeg helt sikker på at dette prosjektet blir noe riktig fint også.

God helg!

Laila sa...

Eg trudde først det var ein kjole du heldt på med.. LOL.. men så såg eg at du har merka innlegget med etiketten "veske" og ved å sjå nærare på bildet ser eg at det passar betre. Spennande... God helg.