søndag 4. april 2010

Flere ideèr......

kreativiteten blomstrer, skal ikke mye til :-) Ut på tur aldri sur. Har gått en deilig tur på Mjøsisen. Isen ser ganske tykk ut ennå, men den begynner vel kanskje å bli litt råtten og jeg følte meg tryggest nærmest land.Kom over dette rustne, fæle, gamle blekkspannet uten bunn. Det har nok hatt et langt liv og havnet som søppel her.... Ikke noe pent og la slik søppel ligge så jeg tok det like godt med meg! Grunnen til at jeg tok det med meg, er vel helst at jeg så mulighetene i dette lekre spannet, en ide dukket opp og jeg gleder meg.......
Etter å ha gått en stund og sving spannet ga det meg flere ideèr - så den som følger med vil få se.
Fortsatt GOD PÅSKE til dere alle :-)

7 kommentarer:

Oline sa...

:) likar slike Askeladdar som tenkjer "Eg fann, eg fann" og så får ein bruk for det....., følger med deg!

Sivs hus sa...

Hei Tone, Beklager at du ikke har fått gaven fra Herstal. Grunnet påske har jeg ikke mottatt svar fra de. Send meg gjerne din postadresse på nytt så kan jeg purre de igjen nå over påske. Påskeklem Siv

Ann Tove sa...

Godt det er fleire som plukkar med seg ting og tang ein finn rundtom. Det kan jo heilt sikkert brukast til noko... Blir spennande å sjå kva planar du har for dette spannet. Ha ein fortsatt fin dag.

flisa sa...

Hmmm...blir spennende å se hva du pønsker på nå. Takk for påskehilsenen. Ønsker deg en fortsatt fin 2. påskedag (oi...den påsken forsvant jammen fort..)

Lise sa...

Og så kan du jo bruke det til å ruste stoff med.........i tillegg til at det er godt med alle som rydder!

Mosbøjenta sa...

Hei!
Jeg har en award til deg på bloggen min :)
Klem

Anonym sa...

Hei.Var litt skummelt det øverste bilde.Du må passe deg.Stilig gammelt spann.Skal bli kjekt å se hva som kommer ut av det.Nå er våren hær.Deilig.Ha en riktig fin Onsdag.Klem fra Bodil..