torsdag 8. april 2010

Spisebrikker

Tidligere i år mistet vi i husflidslaget vårt eldste medlem som var en utrolig flott gammel dame. Dette var trist for oss alle. Siste møtet hun var sammen med oss var juleavslutningen i desember i fjor.

Vi i husflidslaget fikk alle hobbyrelaterte ting etter henne og dette takker vi hennes familie for. Det var alt fra hardangersøm, garn, strikkepinner, mønster, mengder av stoffer, knapper ++. Dette ble pakket ut og satt ut for salg (til en kjemperimelig penge) for våre medlemmer. Vi har fått inn masse penger og mange har fått med seg mye hjem. Takker for at vi i laget fikk dele dette.

Hun hadde også noen halvferdige produkter. Her har jeg sydd ferdig 4 spisebrikker. Hun hadde sydd sammen de sorte stoffene og startet på spisebrikker. Siden vi har utlodning på julemessa tenkte jeg det kunne være en fin idè og sy de ferdig og ha som gevinst. Søm av lukkekant (håndsømmen) sparte jeg til Ragnhild.
Har et prosjekt til etter henne som jeg vil sy ferdig, det skal også bli en gevinst som jeg viser når jeg får det ferdig.

3 kommentarer:

LAPPETUSSA sa...

Det var en fin gest av familien til denne damen:)
Mange som sikkert kunne gjort noe lignende istedenfor å kaste ting eller bare la det ligge og ikke bli ferdig.
Fine spisebrikker du har fullført her... Men må innrømme at jeg, for min del, tenker ikke jul akkurat i disse tider :D

bodil sa...

Hei.Trist å høre.Kjempe fine ble dem.Ha en riktig fin helg.Klem fra Bodil..

Anonym sa...

Hei Tone! De ble veldig koselige! Heldig den som vinner dem! God helg til deg også!! Klem fra Guri