lørdag 15. mai 2010

EQ7


JIPPI jeg vant en EQ7 og gleder meg sånn til å få den i posten. Var med på en konkurranse på bloggen til Chrissys EQ Ecke og har vunnet Electric Quilt 7. Jeg er såååååååå utrolig glad og gleder meg til å prøve ut denne. Regner med jeg får brukt kreativiteten og lekt meg litt nå. Jeg svever i skyene :-)))))))))))))) Thank you so much Christiane.

9 kommentarer:

synnove75 sa...

WOW du er jammen heldig!!! Gratulerer:-)

Mona sa...

Gratulerer så mye. Takk for hyggelig kommentar på bloggen. Alt blir nok bra bare det blir ferdig, både lysthus og teppe. Ha en flott 17. mai

LAPPETUSSA sa...

Gratulerer, så spennende da:D Du tryller vel frem litt som du deler med oss her på bloggen din også?

Annemariesquilt sa...

Åååå du er kjempeheldig, hmmm jeg vil også. Håper du skriver litt om hvordan den er etterhvert ?

Anne-Mette sa...

Hjertelig tillykke med den fine gevinst. Du må berette for os, hvad du synes om det nye EQ efterhånden som du lærer det at kende.

tubakk sa...

Gratulerer så mye. Bra det ikke var meg, for jeg hadde ikke visst hva jeg skulle bruke den til. Men det vet sikkert du, og dersom det hjelper på inspirasjonen, så håper jeg du deler med oss etterhvert. Ha en flott helg og 17. mai!

Thimbles of the World sa...

Hi,
Visit my thimble blogs at http://mythimblecollection.blogspot.com/ and http://thimblesoftheworld.blogspot.com/ Present your collection at Thimbles of the World! Greetings from Poland!

Cicki sa...

Gratulerar så väldigt mycket. Vilken fin vinst. Den kommer du säkert att få mycket användning för.

flisa sa...

Gratulerer!! Dette høres veldig spennende ut.