torsdag 27. mai 2010

Koselig post i dag :-)

Postmannen fikk ikke igjen lokket på postkassa i dag. 2 pakker i posten :-) Dette lyset har jeg fått av Løiten Lys, jeg er en av de 50 første kundene inne på facebook sidens kundeklubb og de 50 første skulle få et lys med valgfritt bilde. Joda, det ble selfølgelig en hest "Shiba" som er yndlingshesten til min datter og hun har pyntet opp med lyset på rommet sitt. Det var nok koselig og få etter en slitsom dag med eksamen.Og så kom det jeg har ventet så spent på, Elekrtic Quilt 7. Har innstallert det på dataen og det følger med en fin bruksanvisning på ca 300 sider - så må vel bli god i engelsk etter å komme meg gjennom dette. Kan nok ta sin tid. Har vært inne og prøvd meg litt - lærte litt av noen bra forklarende videoer også.
Tenkte jeg skulle ha vist dere noe av det jeg har lekt meg med, men jeg får ikke lastet ned bildene og inn på bloggen. Med tiden så lærer jeg vel kanskje det også. Blir nok noen timer foran dataen i dag........ :-)

14 kommentarer:

Laila sa...

Gratulerer! Kos deg med dette verktyet. Eg har EQ 5 og 6, men kan ikkje akkurat skryte på meg å ha brukt det så veldig masse. Eit tips er å gå inn på EQ sine nettsider på "Get Lessons". Eg lærte ein del ved å følgje desse leksjonane. Lykke til!

tubakk sa...

Gratulerer, og kos deg masse med dette. Ikke å forakte å bli bedre i engelsk som en bivirkning av dette, heller. Ha en flott helg. Jeg skal på sangerstevne, og regner med det blir kjekt.

Fro (Idyll på landet...) sa...

Hei!
Så spennende program du har kjøpt deg! :)

Koselig at du vil være med på give away inne hos meg! :)
Ha en fin kveld!
Klem

LAPPETUSSA sa...

Gratulerer med både lys og EQ:D Håper du vil dele noe av dette med oss som følger deg på bloggen din.... Spennende, lykke til:DD

Photo-Me-Life sa...

Tenkte jeg måtte inn å si i fra, trekkningen har vært å premien er sendt:) Kommer nok flere konkurranser siden så gjerne bli med:)

Roses & Angels sa...

Morrn! Kul att du vill delta i minn tävling. :-)Önskar dig lycka till kram Christa

Unknown sa...

Heihei, for en flott blogg du har!
Kjempegøy at du blir med på give-away inne hos meg, tvi tvi!
Klem Line

* Hege`s Cute N Cool Blog * sa...

Hei ♥

Så kjempekoselig at du vil delta på min give away ♥ Ah!!! Jeg likte hestelyset da jeg driver med hest selv ♥

Ønsker dej en herlig helg :))

Klem :))

Barbros lille atelier sa...

Tusen takk for koselig hilsen!
Så fint lyset var:-)

Anonym sa...

Hei,
Nydelig lys.

Så kjekt du vil være med på min Give Away, har notert deg for lodd nr. 33 og 34. Lykke til.

Ønsker deg en flott helg.
Klem fra Mio

Fargebarn sa...

Heisann! Så kjekt du vil være med på lotteriet mitt! ;) Og så flink du er til å sy! Jeg har aldri prøvd meg på quilting. Ser litt gøy it.

June sa...

Hei!
Så gøy at du vil være med i min giveaway!:)
Håper du har en fin fredagskveld!

-June:)

Veronica sa...

Hei! Takk for at du deltar på min give away! Jeg legger deg til i min bloggliste, og gleder meg stort til å høre mer om EQ!:)

Britt sa...

Så kul att du vill vara med i min utlottning!

Vilka vackra qviltar du gör, jobbar du med det är det hobby?

Kram Britt