mandag 26. juli 2010

På hyttetur med "Dua Dlirot"

Se denne flotte utsikten fra hytta utover Mjøsa, helt nydelig. Deilig med en sy-lang-helg på hyttetur. Nyter det :-)Og tenk om man hadde hatt et slikt flott stoff......kan vel kanskje prøve seg på noe her.......
Her er Dua med sitt flotte veggbilde med x-ray blokker, rask som hun er. Dette var nok en artig teknikk :-)Og her er Dua sin flotte sau som skal bli 1-års gave.
Her er Dua sitt bargelloteppe som hun startet på i mai. Hun har også fått sydd sammen remsene som ligger på sidene. Så er det igjen å skjære opp de remsene igjen da. Hun sydde også sammen fellesteppet som vi skal ha som gevinst i husflidslaget - dette kommer det bilde av litt senere.
Så over til mine prosjekter. Dette er starten på et babyteppe, fargene er helt feil på bildet - det er ordentlig grønt.
Her er 3 ferdigskjærte prosjekter og dere ser bedre fargen på det grønne (gule) teppet.
De røde stoffene sydde jeg sammen tidligere i sommer. Utgangspunktet til denne duken var nemmelig kanten rundt. Den var egentlig et ferdigstoff. Når jeg hadde sydd sammen alle de røde stoffene så passet jo ikke dette på millimeteren og jeg ble ikke fornøyd. Skar derfor ruter av alle hjertene og lagde sort kant rundt slik at det skulle passe bedre - en pirkejobb kan man si....
Til sist lagde jeg noen hjerter som jeg dekorerte, ikke kommet så langt i dekoreringen her akkurat. Hjertene skal syes med forsvinnende plast.
Takker Dua for noen kjempeflotte dager på hytta hennes :-)

3 kommentarer:

Torild sa...

Flotte bilder.Takk for noen fine dager.Hilsen duA

jofridsquilt sa...

Flotte ting de har laga begge to. Likte spesielt godt hjerteløperen din. Helsing Jofrid

Sølvi's blog sa...

Himmelen er bare helt herlig, og det er det røde hjerteteppet ditt også