mandag 20. september 2010

Lapp-Elisa

I helga var jeg på busstur sammen med Hamar Quilten. Turen startet med at jeg fikk denne flotte fingerbøl av Kari. Motivet er Vågå kirke - vi kommer til å savne deg når du flytter til Vågå. En stooor takk til deg, dette var overraskende :-)Turen gikk til Lapp-Elisa i Sverige og vi var 23 damer som gledet oss masse. Det er 2 år siden sist vi hadde tur dit. Lapp-Elisa har flyttet inn i nye lokaler og hun har fått fine lokaler med en utrolig bra beliggenhet.

En flott avdeling med blader og bøker.
Stort og godt lokale. Det var veldig innbydende.
Se bare på alle stoffene som fristet.
I bygget ved siden av spiste vi en deilig lunch - så enkelt og så nære. Alt i alt så gikk det fort 5 timer på denne plassen og posene ble fyllt opp med mange godsaker. Regner med at både Lapp-Elisa og vi var veldig fornøyd med denne dagen.

Her er godbitene som ble med meg hjem. Blant annet selvlysende sytråd - det må jo prøves ut. Skal leke meg med litt lutradur og prøve ut det også. Hvit og blå kalk for å markere når jeg bruker sjablonger.....
Denne boka har jeg allerede bladd meg igjennom flere ganger og det begynner å boble i hodet på meg. Har vel mange nok prosjekter på gang, men dette skal prøves ut.......... Mønsteret "Rosebilde" av Vera Fjellås kjøpte jeg med så jeg får prøvd meg på mer sjablongmaling. CD'n Kreativ med stoppefoten forteller meg også litt om lutradur så jeg gleder meg til å sette meg ned med den.
En alderles vidunderlig dag :-)

5 kommentarer:

May Britt sa...

Ja ikke sant det er koselig ute hos Elisabeth:) Hun har en flott butikk

flisa sa...

Så trivelig dette ser ut. Den boka virker veldig spennende, blir artig å se hva du finner på. Ønsker deg ei kreativ uke!

Anonym sa...

Hei.Så koselig.Kjempe fine stoffer de hadde.Dær kunne jeg ha tengt meg å vært å kjøpt en del stoff.Men lit for lett å kjøpe for mye når man kommer på et slik sted.Mye fint du kjøpte deg.Synes det var så koselig å se at du sto under Hamar Bluesklubb på FB.Jeg la meg til dær fordi at jeg og min venninne satte sammen med en fyr fra styret i Hamar bluesklubb når jeg var på Hell bluesfestivalen.Ble litt kjent.Ha en riktig fin uke videre.Klem fra Bodil.

Helena sa...

Så fin affär hon har den där "Lapp-Elisa", kul att få se bilder. Jag brukar handla ganska mycket på postorder därifrån, men nu förstår jag att jag måste dit....fast det är en bit att åka tyvärr!

hobbyvenn sa...

Høres ut som en flott, og fristende tur... Masse fint du har kjøpt.