fredag 4. februar 2011

Flere UFO

Har meldt på flere UFO'er til husflidslaget som skal være ferdig før sommerferien. På dette bilder ser dere starten på en telyspose, bruker restene etter den lyse duken som også er meldt på som en ufo. Sommerduken skal bestå av grønne rester som er sydd sammen i remser og et bringebærstoff. Fint vi har som tema i Hamar quilten at vi skal bruke rester/"stygge" stoffer dette første halvåret. Er jo i gang med dette allerede. Det sorte og blå som dere ser et lite hjørne av skal bli et bilde som jeg gleder meg til å quilte......tror jeg da :-)Dette skal bli 3 små sypunger. Dette er restestoff med symotiv og størrelsen og fasongen på de vil vel variere etter hvor store restene er. Den ene skal være med et lite broderi på. En er i sammensydde restelapper, godt og se restene forsvinne litt og litt. Ulempen er jo at det aldri synes på stoffbunkene....... Den tredje blir i et stoff - da restebiten + forbiten var passe stor. Må vel leke meg litt med quilting på denne.
Dette skal bli en løper i papirsøm. Har tidligere lagen en pute den skal passe til. Denne vil bestå av smårester i div lyse stoffer som passer perfekt til papirsøm.Og så var det hjerteopphenget. Har funnet fram "søppel"posen med røde stoffer - og de skal jeg få god bruk for her. Den ene resten passer jo til et av hjertene.
Har ikke mange mønser å vise til da jeg lager mest ut i fra hodet og hva stoffbitene tillater :-) Nå skal jeg ikke melde på flere UFO'er. Noen skal man vel ha liggende........

Ønsker alle en riktig god helg :-)

7 kommentarer:

bodil sa...

Hei.Kjempe fine stoffer.Nydelige.Skal bli kjekt å se ferdig.Slik hjerte form har jeg ikke sett før.Bare i plast.Ønsker deg en riktig fin helg.Klem fra Bodil.

Sissel`s syglede sa...

Jeg synes alltid at andres UFO ser mye mer spennende ut enn mine egne. Disse hjertene var jo kjempefine og jeg gleder meg til å se de ferdige.
Ha en kreativ og fin Helg, Tone.

Bente sa...

Her blir det mykje flott!
Eg er spent på hjerta, såg spennande ut...
Det er rart dette med resteposane det aldri minkar i, hmmmm...

Siri sa...

He-he, litt å pusle med, ja. God helg! Siri:-)

Flittige hender sa...

Så mange flotte stoffer. Lykke til!
God helg :0)

AnneH sa...

Ser iallefall ut som om du vet hva du skal gjøre i tida framover. jeg er også veldig spent på hjerteprosjektet ditt. Følger med på fortsettelsen.

Lisa sa...

Det blir spennende følge med på alt du lager. :)Fortsatt god helg!