søndag 6. februar 2011

Framgang

Framgang på min datters prosjekt, må jo skryte litt :-) Teppet er fullt av sikkerhetsnåler slik at quiltingen skal gå greit. Dette har hun god trening i da hun ofte hjelper meg med å feste sikkerhetsnålene i mine tepper også. Quiltingen er hun i full gang med . Hun er flink til å finne farger som passer de enkelte stoffer og nøye på hvor det bør være litt mer fremhevet - for hun vet jo hvordan en hest ser ut.............. Et forholdsvis stort prosjekt, bildet måler hele 105 x 135 cm.

Her ser dere ramma på hestebildet og nå gleder hun seg til å få det ferdig snart.

10 kommentarer:

Sissel`s syglede sa...

Åhh, så utrolig flink hun er. Teppet blir kjempefint og hun kan være stolt av seg selv ja :-))

Anonym sa...

Hei.Så flink hun er.Har ikke ord.Koselig.Går i mammas fotspor.Nydelig stoff.Ønsker deg en riktig fin Søndag.Klem fra Bodil.

LAPPETUSSA sa...

Så kjempefint bilde hun har sydd:) All grunn til å være stolt av datteren din:) Og hun gir seg vel ikke med dette prosjektet? Artig at barna deler våre interesser.....

LeKaQuilt sa...

WOW - det blir en nydelig quilt! Hun har plukket stoffer som passer perfekt :o) Så morro det må være for deg å se at hun "går i dine fotspor", og at hun er så flink :o)

flisa sa...

Dette blir utrolig flott! Kjempeflink jente!

Solveig sa...

Virkelig imponerende!Ikke for en nybegynner det der nei. Og så er det jo så kjekt når våre døtre putrer litt symaskina ;o)))

Siri sa...

Hei Tone. Så flink hun er! Artig at hun deler din interesse. Virkelig imponerende! Vi kan godt planlegge en helg hos deg. Har du lyst på husmorferie (det har du helt sikkert fortjent!) så er vi to i Rælingen som VIL SY! Klem Siri:-)

Heidi Marie sa...

Kjempeflink, Katrine!!!!!! Gleder meg til aa se det ferdig!!

2ne sa...

Syhelg høres bra ut Siri, vi får finne en helg som passer - ringer deg.

hobbyvenn sa...

Du verden så flink datter du har. Dette kommer til å bli et mesterverk.