fredag 18. mars 2011

Syhelg :-)

Ut på tur, aldri sur - denne helgen kommer til å bli helt superduper. Skal på besøk til Siri og gleder meg masse :-)

Det må vel være ca 12 år siden Siri og jeg møttes sist og tilfeldigheter gjør at man mister kontakt. Kontakten denne gang kom takket være facebook og bloggverdenen. Etter en times telefonsamtale føles det som om vi har hatt kontakt hele tiden..... Gleder meg til å treffe henne igjen - og så koselig at vi dyrker samme hobby. Vi sydde begge to for mange år tilbake også - men kanskje ikke så mye lappesøm. Husker så godt at Siri kom med en søt harepus og en liten dongerisekk som hun hadde sydd til mitt første barn - og det er maaaaaaaange år siden :-)

Her ser dere en bunke med stoffer jeg tar med på tur i helga. Håper og få skåret opp noe av dette - alltid nye prosjekter på gang.....

6 kommentarer:

Jorunn Elizabeth sa...

Høres kjempekjekt ut. En slik sy-helg er reneste drømmen. Kos dere begge to. Skal bli spennende å se hva dere har laget:-)

Lisa sa...

Ønsker deg en kjempekoselig og kreativ syhelg! God tur! :)
Hilsen meg

Berit sa...

Det ser interessant ud, det glæder jeg mig til at se senere. God week-end.

Siri sa...

Hei. Så koselig innlegg! Vi skal nok lage opptil flere innlegg i løpet av helgen. Straks drar vi på Stoff og Stil og tømmer lagrene der, så bolter vi dører og vinduer og forsvinner inn i vår egen lappeverden! Og i morgen får vi besøk av LisaSol. Tjo hoi! Hilsen Siri:-)

Margit sa...

Såå kjekt!! Kos dere, gleder meg til å sjå kva de lagar :D

LAPPETUSSA sa...

Å så herlig a:) Nyt helga og kos dere masse. Frykter at tiden vil gå altfor fort for dere, men da finner dere bare ei ny helg og fortsetter:D
Jeg for min del har akkurat pakket ned en del håndsøm som jeg skal ta med til hytta..... Har som mål å få ferdig løperen "blå visdomsord"
Gleder meg til å se hva dere rekker å lage i helga:))) God tur og kos deg 2ne.... Klem;))