lørdag 16. april 2011

Opplæring

Min datter og jeg dro for å besøk Inger. Grunnen til akkurat dette besøket var at min datter ønsket og lære seg stitchery og det er Inger flink til - jeg syr nemlig ikke stitchery da det blir for slitsomt for armene.... Her er Inger i full gang med og fortelle min datter om stingene + mange gode tips. Prøvde litt fargelegging også.
Prøvelappen til Katrine. Her skal Inger vise henne fransk knute og dette var jo litt gøy, hehe...... Det ble jeg som lærte dem begge hvordan det var. Men all ære til Inger for alt det andre :-)
Her sitter Inger med noen nye prosjekter hun har sydd ferdig i lekre japanske stoffer.
Og i sofaen lå disse flotte putene som hun akkurat har sydd.
Dette lekre stitcheriet er på baksiden av pc mappen hennes.
Og utpå kvelden så hadde min datter kommet godt i gang med sitt første stitchery. Dette ser veldig bra ut synes nå jeg. Denne stitchery lappen + noen flere fikk hun av min venninne Guri så hun hadde noe å starte med.
En stor takk til mine kjære gode venninner :-)

Er imponert over disse rosene - de er 3 uker - og fortsatt så fine.

9 kommentarer:

Elisabeth Solum sa...

Så heldig datteren din er som får god opplæring i stitchery. Det er jo en veldig koselig hobby synes jeg. Har laget noen stitchery som jeg skal bruke på ting jeg syr.
Veldig fine ting Inger har laget og jeg ser at datteren din har lært masse allerede. Det var jo et nydelig arbeid! Hils og si hun er flink!
Forresten utrolig hvor godt rosene holder seg ..

Fortsatt god helg! :)

Villblomsten sa...

Så mye fint :-)

Og så flott at datteren din vil lære :-)

Anita Tørmoen sa...

Så flotte ting:)

Siri sa...

Flott jente, da! Fint å ha noen som vil lære og noen som kan lære bort! Ønsker dere ei god påske! (Vet ikke om vi får til å stikke innom. Vi får se. Klem Siri:-)

Torild sa...

Så bra med gode lærere.Så hyggelig at hun har arvet moderens ferdigheter.Påskeklem til dere begge fra meg

LeKaQuilt sa...

Så hyggelig at din datter ønsker å lære stichery. Jeg er sikker på at du og henne vil kunne ha mange hyggelig stunder sammen om forskjellige syprosjekter :o))
Ingers prosjekter er meget flotte.
Ha en fin lørdagskveld.

Joan sa...

It looks like you had grea fun with your stitching - and it looks lovely too.

AnneH sa...

Så koselig at datteren din vil lære seg et håndarbeide- Det kommer hun til å ha glede av lenge. Og hun syr jo kjempepent. Kos dere videre i påsken!

flisa sa...

Så artig at din datter også er interessert i håndarbeide. Hun er kjempeflink, er spesielt imponert over den hesten du viste bilde av tidligere! Ønsker dere begge to en kjempefin påske :-)