lørdag 7. mai 2011

60 graders linjal med AnnAKa

Det er bare så fornøyelig og gå på kurs med Ann. På dette kurset har vi lært utallige måter og bruke en 60 graders linjal. Noe har jeg prøvd ut, men det er jo bare en bitte liten del av mulighetene som finnes. Har fått masse inspirasjon disse dagene.

Mitt utgangspunkt i denne løperen var den brede blonden. (Som liksom er hattebremmen på hekseløperen til Ann - bare en liten opplysning til de som har gått på dette kurset med Ann tidligere :-)) Regner med at alle ser jeg har valgt og sy en hekseløper, hehe............. Den var nå i alle fall utgangspunket til denne løperen og Ann satte i gang kreativiteten og inspirasjonen vår torsdags ettermiddag. Hodet jobbet før neste kursdag og slik ble nå mitt valg tatt. Jeg valgte bare 2 stoffer i tillegg til bakgrunnstoffet. Her ser dere at prosjektet er godt i gang.Her står jeg sammen med Ann foran 2 av hennes modeller.
Toppen på løperen ble ferdig og jeg er godt fornøyd med resultatet så langt :-)
Når jeg kom hjem fra kursets første dag med disse muffins prosjektene som min datter ønsker seg så satte hun i gang med arbeid. Hun tegnet opp muffinstoppene, klippte ut og strøk de på.
Løperen fikk også sine topper og hun strøk og ordnet tittekanten så jeg bare hadde og sy de på. Koselig og kunne dele denne hobbyen med henne og at hun selv velger stoffer og farger.
En stor takk til Ann som har vært en flott kurslærer :-))))))))

7 kommentarer:

Siri sa...

Det ser moro ut å gå på kurs. Disse ble skikkelig fine! God helg ønskes fra Siri:-)

Anonym sa...

Hei.Så koselig da med kurs.Kjempe fine ble dem.Koselig med muffins.Ønsker deg en riktig fin helg videre.Klem fra Bodil.

LAPPETUSSA sa...

Å så fine disse muffinsene er:) Morsomt med slike kurs da det gir sånne resultater:))
Takk for hyggelig hilsen på bloggen min, og du må gjerne komme og inspisere syrommet mitt da det blir ferdig:D Hadde vært kjempekoselig det.....
God helg til deg også:) Klem

Lindas hobbyhjørne sa...

Så kjempefine ting du har laget :)
Ha en god natt, klem.

Marit sa...

Gratulerer med flott resultat;)

Ulla-Bella sa...

Kan tenke meg du lærer masse:)

Lisa sa...

Sikkert ikke vanskelig å kose seg på en sånt kurs .. :)
Løperen din ser fin ut, blir spennende å se den ferdig. Og løperen med muffins på var artig, kjempefin! Så koselig at du og datteren din deler sygleden.
Ha en fortsatt god søndag! :)