lørdag 21. mai 2011

Hodet jobbet på natterstid....

Dette er et prosjekt som datt ned i hodet på meg etter leggetid. Etter å ha ligget en stund i senga kom jeg til å tenke på disse remsene - og jeg følte tankene løp av gårde...... Dette er restene etter et annet prosjekt.Så begynte den kreative delen i hode og boble og jeg måtte stå opp igjen kl. 02.00. Fant fram svamp, tekstilmaling, sjablonger og stoffer. Hvis jeg skulle ha en gave klar til lørdag så måtte jo tekstilmalinga tørke så jeg fikk strøket det klart til bruk. På bokstavene er det brukt sjablonger og restene av malingen svampet jeg på et lite felt på det blå stoffet. Stoffvalget ble blått og grønt da det matcher bra til resten av gaven jeg har kjøpt. Og for at hodet skulle få fred så var det vel like godt og stå opp og gjøre dette midt på natta. Jeg sovnet godt etterpå..... :-)
Og etter flere timer ved symaskina - så vips - er gaven klar. Brikken måler 34 x 45 cm
Hadde kjøpt et bestikk - det var vel der det hele begynte. Bestikket har fått egne lommer og her brukte jeg den lille stoffbiten med svampmalinga. Quiltingen kom av seg selv ut i fra de grønne remsene. Noen rettsømmer på skrå synes jeg passet her.
Og Joakim har fått navn på spisebrikken sin. Har sydd rundt hver bokstav for og fremheve de litt ekstra.
Fra tankene begynner til et prosjekt er ferdig pleier som regel og ta mye lengre tid.... Nå gleder jeg meg til feiringen av Joakim.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Brikken ble kjempefin, å så snedig med lommer til bestikket. Kjenner til dette med de kreative tankene som kommer på natten, forstyrrer nattesøvnen litt, men, men.
Ha ei fin helg, å kos dere med feiringa:-))

Margit sa...

Heldige Joakim som får så flott brikke :D

Flittige hender sa...

WOW ....den var fin og for en fin måte den ble laget på, ja, om natten er det noen som jobber godt.
Dette var kjempe flott.
Ønsker deg en fortsatt fin helg :0)

Lindas hobbyhjørne sa...

Så kjempefine, lurt :)
Rart hvordan hjernen jobber om natten :))
Ha en fin kveld,klem.

Anne Lise sa...

Kjempetøff spisebrikke. Skulle ønske jeg kunne få slike ideer, helt plutselig. Gutten er i hvert fall heldig som får denne.

Ulla-Bella sa...

Utrolig flott matbrikke:)

Velkommen til min kreative verden sa...

Jeg må bare si jeg er så imponert over alt du gjør. Du viser også gode eksempler på hvordan du gjør dette. Veldig inspirerende.

Så flott med fanen dere har laget. Den ble veldig fin. Et stort arbeid: )

LAPPETUSSA sa...

Ei fattig trøst at det er flere som bare må gjøre det akkurat der og da... hehe.... Merkelig dette hvordan underbevisstheten jobber for oss. Men spisebrikken ble jo kjempefin. Flott med en slik personlig gave både for den som gir og den som får:) Ønsker deg en fin søndag:))

Ati. sa...

Helt supert ! De beste ideer kommer ofte i mørke morgentimene.
Bra av deg å utfore det med en gang!
Håper Joakim blir fornøyd...

Nissestien sa...

Supersmart spisebrikke med fine kombinasjoner! Blinkskudd i nattemørke det der.
Ha en kreativ uke.