fredag 8. juli 2011

Harley-Davidson boktrekk

I morgen blir gubben 50 år og i den forbindelse har jeg laget dette boktrekket. Har brukt Panduros T-shirt transfer for lyse og mørke stoffer. Fant en Harley logo på nett og tok den i bruk. Her har jeg prøvd det som er til lyse stoffer og strøket på mørkt stoff, da får du et litt dust og svakt trykk. Det som er til mørke stoffer blir mer som et plasttrykk - og dette likte jeg ikke så bra.Min kjære datter har stitchet bokstavene HARLEY som blir ryggen på permen. Bra med samarbeide :-) Har brukt et bilde av gubben på sykkel + et meshwork panel.
Det blir jo en mer personlig gave med bilde av seg selv :-)

4 kommentarer:

Margit sa...

Så smart! Heldige han :) Kjenner også ein som ville likt dette men han blir ikkje 50 før til neste år :D - Ønsker dere ei flott feiring og ei fin helg :)

Lindas hobbyhjørne sa...

Så kjempefin gave...personlig :)
Gratulerer så mye med mannen.
Ha en god helg :)

Bea sa...

Dette med Harley er jo ikke noe hva-som-helst, de som HAR en, har den gjerne med "vilje":)Så da kan det vel ikke bli annet enn en innertier med denne gaven! Og ekstra koselig med samarbeidet.
Gratulerer med bursdag i huset.
Beate

Nina Lise Moen sa...

Gratulere med dagen til mannen i huset! Klart han kommer til å like noe så personlig og omtenksomt!
Jeg er enig i at den til mørke stoffer blir veldig gummiaktig. vi brukte den på russebuksen til datteren min og hadde nok ikke ville hatt den på en t-skjorte.