mandag 29. august 2011

Pose til spill

Har tidligere sydd en lignende pose som pleier og være med på ferieturene våres. Siden jeg hadde igjen en rest av det fine terningstoffet ønsket jeg å lage en pose til spill som min datter fikk med seg når hun flyttet i helga.

Her har jeg laget en enkel og dekorativ applikasjon av selve terningstoffet og synes det gjorde seg veldig. Så får vi håpe hun får bruk for spillene jeg hadde kjøpt og lagt oppi - det kan jo være koselig med spill utover kalde høstkvelder på folkehøyskolen.

Skulle ønske jeg hadde hatt mer av dette stoffet.....

10 kommentarer:

Bea sa...

Det høres koselig ut med folkehøgskole og spill, og posen ble kjempefin med terningapplikasjon på. Jeg har også noen lignende poser, de er praktiske til mye, mine passer på hekletøy og garn.
:)Beate

Rebekka :o) sa...

Så snill du er med datteren din som både kjøper spill, og syr en slik flott pose til og ha dem i når hun skal avgårde på folkehøyskolen :o)
Kjempeflott stoff det terningsstoffet.
Koselig og sitte å sy utover kveldingen nå for tiden. Holder på og sy nye trekk til barstolene på kjøkkenet, veldig spendt på resultatet :o)
Ønsker deg en fin start på uken :o)
Klem

ahli sa...

Smart og fin spillpose.

Astrid

Nina Lise Moen sa...

Morsom pose! Er du tomt-rede-mamma nå eller har du flere hjemme?

Siv sa...

Jeg satt og så på akkurat dette stoffet her en kveld! Fat Quarter Shop har det.
Det er fint å samle ting i stoffposer. Mange, inkludert meg selv, har lett for å bruke plastposer og det er ikke mye pent.

Trines hobby sa...

Artig stoff og en nyttig ide! Jeg har selv gått folkehøyskole, og mange kvelder ble brukt til akkurat dette: nemlig spill :)

Solveig sa...

Kjempeartig med de terningene på! Denne blir nok kjekk å ha;o)

Anonym sa...

Hei.Kjempe fin.Lykke til din datter på folkehøyskole kjempe koselig år når jeg gikk.Angrer ikke.Ønsker deg en riktig fin uke videre.Klem fra Bodil.

Lisa sa...

Stilig pose! Det var da et veldig passende stoff til spill! :)
Ha en god kveld!
klem

Katrine sa...

Tusen takk :D har jo ønsket meg en slik pose siden du sydde en selv, nå fikk jeg endelig min egen :D klem