torsdag 22. september 2011

20 år og hestedilla :-)

Kom over et quilte mønster med hest for en tid tilbake og kunne ikke annet enn å kjøpe det. Mønsteret heter "Midnight Thunder" og er et Sunset silhouette designs - i samme serien som bildet av fiskeren jeg sydde tidligere.

Bildet er en gave til min DD på 20 års dagen :-) Passer vel bra til henne når hun går hestelinje på folkehøyskole. Ble veldig fornøyd med resultatet så langt. Tenkte litt på om jeg skulle quilte himmelen med frihåndsquilting - men har latt det være så lenge så får mottaker bestemme selv. Det er flott liv i himmelen slik som det er. Hva synes dere?

Var mye arbeid med dette bildet. Mange små applikasjonsbiter som skulle på plass. Tok først og strøk fast alle bitene på hesten før jeg plasserte den på bildet. Har frihåndsapplikert her - eneste måten tror jeg og få det til på (for meg i alle fall). Hehe.....

Et lite nærbilde - ser godt småbitene her. Ikke bare bare og klippe ut og sy rundt alt dette.... men pirkete som jeg er så har det vel egentlig vært ganske greit :-)

Måtte jo lage et hestekort til henne også. Hesten har jeg laget av et 3D motiv.
Gratulerer så mye med 20 års dagen kjære Katrine. Rart og ikke ha deg her hjemme...... Ønsker deg en strålende dag :-) Stooor klem

21 kommentarer:

weidemama sa...

Hei Tone
Super, unike, klasse 1, fantastisk og alt annet så alt tyder beste dommer.
Hilsen fra Wilma

Solveig sa...

Denne var knall!! Nydelig, skjønner det var litt av et arbeid ja, og frøkena som får den er virkelig heldig. ;o)

Katrine sa...

Tusen hjertlig takk :D det er helt nydelig! Ble kjempeglad! Gleder meg masse til å få se det i høstferien. Må se det i høstferien for å se om du skal quilte himmelen eller ikke. Du er kjempeflink og pirkete :) Klem

sjoko sa...

Hvor er den bare super flott! Etter en tur til Colorado med masse tid på hesterygg skjønner jeg godt lykken ved å drive med hest.
Grattis til datteren din :O)

Trines hobby sa...

Bildet ditt er fantastisk og kortet nydelig. Dette må være en tålmodighetsprøve å sy?? Vakkert er rette ordet, gratulerer til Katrine!
Trine

Sissel`s syglede sa...

For et vakkert teppe. Kan godt tenke meg at det er mye arbeid på dette ja. Nå blir nok den "lille" jenta di glad :-) En aldeles superfin presang.

hobbyvenn sa...

Så utrolig flink du er. Dette er et enormt pirkearbeid, men resultatet ble jo kjempefint.

margrethe.jaastad@live.no sa...

Hei Tone
Bildet er alldeles nydelig som det er,med livat stoffhimmel i bakgrunnen.Tålmodighetsprøve til tusan,og du besto med glans!!Våres dater blir også 20,sep. og heter Cathrine,men det ble en blå løper på henne som ho satte stor pris på.Det er kjekt å gi bort noe ,når vedkommende vet hvor mye arbeid som ligger bak
Helsing Quiltegleder Margrethe Jåstad

Siri sa...

Skjønner ikke hvordan du får det til! For en jobb! Gratulerer med 20-åring! Håper det blir en fin dag for dere! Klem fra Siri:-)

Lisa sa...

Oi, for et flott teppe! Du liker småplukk skjønner jeg .. :) Og kjempefint kort!
Ha en god kveld!

Lis sa...

OI!!! for et nydelig teppe!! Er imponert over arbeidet du har lagt ned på dette!
Tenker nok Katrine blir glad for dette ja!
Nå må jeg skynde meg innom Katrine, og gratulere med dagen ;)
ps. har lagt meg til som følger jeg ;)

bella-quilt sa...

Kjempeflott bilde!! Her er det lagt ned masse jobb med de små bitene... forstår det er mye pirk, men det er jo en av utfordringene. Liker sjøl småpirk!!! Heldig jente som blir eier av dette bildet! :0))

Karilla sin hobbyblogg sa...

Tusen takk for at du skriver på min blogg ::-)
Du er alltid positiv, setter så stor pris på det.
Kjempeklem, Kari.

Karilla sin hobbyblogg sa...

Tusen takk Tone, du er alltid så positiv til nye innlegg. Kjempeklem Kari

Anonym sa...

Hei.Gratulerer så mye til din kjære datter.Virkelig kjempe fint bilde.Mitt i blinken til en hestejente.Nydelig.Nydelig kort.Ønsker deg en riktig fin helg.Klem fra Bodil.

Askepott sa...

Jøss - æ e søkkimponert!!!!! Hesten ble så livaktig og flott - så flink du er!!

Ha ei flott helg!!

Haldis sa...

Det vart eit nydelig bilde! Har hestejenter eg og, kanskje dette er ein ide. Kanskje jenta di er her i bygda, ikkje så mange Folkehøgskular med hestelinje! Er ho det er yngste mi i samme stall! Ha ein god søndag!

Feeling good by H sa...

Jeg er imponert over din flotte quilt! Veldig livaktig er både hest og himmel. Nesten så hesten er i full fart ut av bildet! Har aldri laget denne type arbeid selv, men kan se at det ligger mange timers arbeid bak dette!

Grethe sa...

Grattis med din datter. Et aldeles supert heste bilde,Så hyggelig at hun takker deg her da:-)

Marihøna sa...

For et flott bilde og flott gave! Heldig 20-åring du har :)

Joanna sa...

A beautiful this quilt.