torsdag 1. september 2011

Klemmekrok og quilte butikker

En liten ferietur resulterte i 4 besøk i nye (for meg da) quiltebutikker + en stengt dør siden vi kom etter stengetid. Tenk at lille Nordfjordeid hadde to stoffbutikker og ja jeg var innom begge to, Lappestua og Primula design. Utenfor Primula design var denne søte klemmekroken - og jeg var heldig og fikk en klem :-) Og dilla på hjerter har jeg fortsatt - tenk og hatt en slik liten krok i hagen.......


Var innom Lappestua i Ålesund og Syskrinet i Molde. Koselige butikker alle sammen. I Ålesund fikk jeg demonstrert en flott linjal med kniv i ett - som de var utsolgt for....... En slik linjal SKAL jeg ha meg så får bare finne ut hvem som selger de i nærheten eller på nett. Lappemor på Tynset hadde stengt for dagen, men noen bilder av modellene i vinduet var jo en liten trøst jeg skal kose meg med.

Her ser dere godbitene som ble med meg hjem :-)


I dag blir det vasking og stryking av stoffer før de får komme inn på syrommet.

8 kommentarer:

LeKaQuilt sa...

Wow så mye flott du har fått samlet i løpet av sommeren :o)
Her skal det bli mye morro.....
En slik klemmekrok skulle jeg også gjerne hatt i hagen, men jeg tar nå en klem når og hvor det passer alikevell :o)

Hilde sa...

Du blir ikke arbeidsledig på sy rommet den første tiden.... Gleder meg til å følge med på det du tryller frem av alle disse flotte tingene. Hvor mange mønster kjøpte du egentlig i løpet av den ture??
Nå ligger du på blogglisten min, da har jeg oversikt når det kommer nye ting hos deg.

Trines hobby sa...

Mange fine nye skatter! Linjalen du beskriver har jeg og den er veldig kjekk, men min måler desverre ikke helt nøyaktig (ca 1,5mm feil) ok om jeg bruker den på alle bitene, men ikke sååå ok om man skjærer noen biter med en annen linjal :( ble litt skuffa over akkurat det, men ellers er den veldig snedig! Jeg kjøpte min på Syskrinet i Molde. Klemmekroken var bare skjønn! Trine

Haldis sa...

Vi er heldig her på Nordfjordeid som har to kjekke quiltebutikkar. Vi er mange som syr og 65 medlemmar i quiltelaget, butikkane stiller med butikk på møter og kurs. Ser ut som du har vore på mange kjekke plassar.

Velkommen til min kreative verden sa...

Det hadde vært utrolig hyggelig å hatt deg på kurs på Nesodden: )

ahli sa...

Så mye fint du har fått med deg. Det er så kjekt å være innom quiltebutikker når du er på tur. Kjekt at du var innom Syskrinet i Molde også da. Er veldig glad i har denne butikken her i byen.

Astrid

Tino sa...

Så mye fint!
Og den benken var søt, skulle gjerne htt en slik.
Ønsker deg en fin helg,
Klem T

Elin sa...

Takk for kommentar hos meg! Artig å sjå at du har vore på lokalbutikkane mine! Ja, vi er heldige som har slike gode butikkar relativt nær. Så gjeld det å bruke dei, i staden for å bestille på nettet heile tida. Ha ei fin helg!