mandag 26. september 2011

Sirkelpung

Denne sypungen fikk min DD også på 20 års dagen. Hadde bare glemt og ta bilde av den, så hun har tatt noen bilder og sendt meg slik at jeg fikk lagt de ut her :-) Hadde igjen en liten rest fra tidligere prosjekt hun har fått. Akkurat stor nok til å lage denne sirkelpungen. (PS: på siste quiltemøte vant jeg faktisk en bit av samme stoffet, hehe.....) Synes det ble lekkert med blonden, det gjorde seg. Sydde den på med maskin og festet litt på motsatt siden for hånd, den la seg bedre da.
Laget et trådsnelle broderi på maskinen min som jeg synes passet godt inn her så hun fikk noe å holde i når hun skal åpne glidelåsen.

Noen småting som havnet nedi sirkelpungen. (Hun har faktisk tatt med seg min fingerbøl - dette visste jeg ikke før hun sa ifra når hun selv fikk ny, den lille tateren....)

Tidligere har jeg sydd bøsspose og sakseetui med samme stoff som hun fikk for et år siden, det kan dere se her. Må jo sørge for og utstyre henne godt når hun er glad i å sy og bruke hendene sine :-)

9 kommentarer:

ahli sa...

Kjempefin pung. Slike er kjekke å ha

Astrid

Bente sa...

Så fin den blei.
Artig med tråsnellebroderiet :-)
Kjekt med fine ting å ha sysakene i.

hobbyvenn sa...

Så flott. Må være greit å ha en mamma som sørger for at utstyret er i orden..

Trines hobby sa...

Nyttig og koselig presang å få:)

Lisa sa...

Flott sypung! Fint med blonde på!
Ha en god kveld! :)
Klem

Hilde sa...

Flott pung i herlig stoff og søt blonde. Du er heldig som har ei som liker å sy....... Mine 2 jenter er ennå ikke det(21 og 16)Men det er håp

Torill sa...

Takk for hyggelig hilsen på bloggen min! Så mye flott du lager, alt fra hjerteteppe til det fantastiske heste bildet. :) Sirkelpungen din er veldig fin. Det gjorde seg med blondekant. Jeg legger meg til som følger. :)

Bedstes Patchwork sa...

Så fine ting du får lavet.

AnneH sa...

Åh, så flott stoff. Passer veldig godt til en ungdom som skal ha sysakene i orden.
Det gjelder å utstyre dem ja. Min datter begynnte plutselig å ta opp strikkingen da hun ble hybelboer og kveldene ble lange. Godt hun hadde lært noe hjemmefra.