torsdag 23. februar 2012

3D kort

Har laget noen flere 3D kort. Noen av kortene lager jeg uten tekst - da er det lettere og sette til riktig tekst når kortet blir tatt i bruk. Blomsterkort passer til mange anledninger......

Synes perlene gjorde seg her.

Rose kort i 3D.

En fin dame.

11 kommentarer:

Oddbjørg sa...

Fantastisk flotte kort du har laget!

LAPPETUSSA sa...

Nydelige kort du har tryllet frem:) Og jeg ser du er godt igang med den nye symaskina di.... Jammen syr den fint altså. Regner med du ikke angrer på kjøpet. Gleder meg til å se fortsettelsen. Kommer nok til å trylle frem mye fint med den og du kjenner jeg deg rett;) Ønsker deg ei riktig god helg:)

hobbyvenn sa...

Så flotte kort du har laget.Du må ha en god tålmodighet.
Jeg synes det er så tidkrevende å lage slike 3D kort at jeg gav opp etter første forsøk...

Annemariesquilt sa...

Nyderlig kort !!

Elisabeth sa...

Kjempefine kort:))

Janne i Fagerlia sa...

Hei, og tusen takk for hyggelig hilsen på bloggen min. Tror ikke jeg har vært på besøk her hos deg før. Så flink du er til å lage kort :)

kjellfrid sa...

Lekre kort! Jeg likte også veldig godt den nye duken med telyspose... :) God helg! Jeg skal på malekurs så kanskje jeg også snart har noe nytt å vise fram!

Heimlaga ting sa...

Hei
Takk for trivelig kommentar på siden min :-)
Du har veldig mye fint her, jeg legger meg til .-9
Klem Nina

Majas Verden sa...

Hei.
Takk for hyggelig kommentar på bloggen min :-)Så mye fint du lager. Morsomt å kikke. Jeg sparer også på fingerbøller, veldig morsomt. Og det passer jo til hobbyen vår å spare på det. Gleder meg til å se mer av det du lager. har lagt meg til som følger.
Ha en flott dag.
Maja

Alvas hobby sa...

Kjempeflotte!!
Kjekt å ha ferdige kort klare til å skrive på:)
Og roser er så vakkert.
Ønsker deg en fin kveld og god helg!

Britt May sa...

Hei. Flotte kort du lager. 3D-ark er morsomme å bruke, og det gir et kjempelekkert resultat. Så bra at du har kommet igang med broderimaskinen din. Det er utrolig mye kreativt man kan få til med en sånn :))Ha en flott og skapende helg.