lørdag 11. februar 2012

Opphørssalg

En trist nyhet! Hobbyhuset i Hamar legges ned og har startet med opphørssalg så her er det bare og ta seg en tur. Dørene stenges snart..... Det er utrolig leit at vi mister denne koselige hobbybutikken i Hamar sentrum som har alt fra stoffer, scrappbooking, perler osv. Kommer til å savne både butikken og de ansatte ;-(
En stor takk til damene i butikken for god service, ønsker dere lykke til videre.....

6 kommentarer:

Nina Lise@Mrs Moen sa...

Det er det samme som har skjedd her. Den lokale hobbybutikken som alltid har vært i sentrum har nå lagt ned. Konkurransen ble vel umulig etter at Panduro åpnet utsalg et kvartal unna. Ikke har vi stoff butikk i sentrum heller lenger.

Bente`s Hobbyrom sa...

Det var triste greier :( Tror nettbutikkene ødelegger for de koselige hobbybutikkene , veldig synd at det blir sånn , klem fra Bente.

margrethe.jaastad@live.no sa...

Hei
Det er kjempe tragisk at diverse hobby/stoffbutikker blir lagt ned!Men butikkene rundt om kan ikke drive med utstilling av varer,vi må bruke de!Visst de fleste bare skal se,forsvinner de.For sent å angre da!Har selv dreve en hobbybutikk for lenge siden,det var tøft og drive,og måtte gi seg .Lærerikt til tusan!
Beste hilsen Quiltegleder Margrethe Jåstad

Martilie sa...

Så kjedelig at dere ,ister butikken deres :) Synd at det ikke er rom for de koselige nisjebutikkene..

Tusen takk for kos hilsen, jeg har en SWT fra Amatec. Det er en industrimaskin. og I'm in Love. Dessverre er software så dyrt at jeg bestiller motiver fra Sverige, etter egen tegning eller bilde. Tekst kan jeg fikse selv. Kjempemorro og sååå mange muligheter.

Nyt dagen :)

Klem fra Tove

STEINKJERRINGA sa...

Åh, jeg skulle gjerne ha vært der. Trist at sånne butikker legges ned.

Sissel`s syglede sa...

Alltid trist når en god butikk legger ned. Nå er det kjøpesentre som gjelder og der er det svinakti dyrt å drive butikk.