lørdag 21. april 2012

Orden på sytrådene :-)

Se så flott det ble.

Her er det ene trådstativet mannen min laget. Det meste av broderitråden fikk jeg av min kjære søster på dagen min :-)))))))))))))))) Så nå er det bare og sette i gang og brodere på symaskina.De siste ukene har jeg sittet litt på dataen for å prøve å lære meg litt mer om dataprogrammet jeg kjøpte tidligere i år. PE-Design Next og her er det mange muligheter og mye å lære. Gleder meg til å ta det i bruk.

Trådstativene har grei plass her - ved siden av båndstativet. Orden i sakene ja - enn så lenge.......

Her har jeg satt to av de gamle trådstativene foran de andre. Jeg trenger større benkeplass............ En gang skal jeg kjøpe meg bredere benkeplate, det vil i alle fall hjelpe noe........ Og for de som forstår seg på slikt så mangler jeg jo fortsatt noe tråd.......hehe.....


Greit og få ryddet litt av og til.

7 kommentarer:

Edny sine puslerier sa...

Det er så kjekt å få system i sysakene. Da får man mer overskudd som kan brukes til, -nettopp sying og kreative sysler;) Ha det godt!

Bea sa...

Så fine og praktiske trådstativ, snill mann du har! Og den symaskinen din er litt av en "doning", spennende hva du får til med det nye programmet.
Ha ei fin helg.
Beate

Litamora's Quilt & Design sa...

Så flotte trådstativ! Sånn ønsker jeg meg også!Lykke til med broderingen :-)

Elisabeth sa...

Wow for en orden i systemet.
Lykke til med broderinga

Nina sa...

Det ble skikkelig bra. flotte stativ.

Vet du forresten at det er kurs i Haugesund i PE design Next i juni? Ikke ofte det er kurs i programmet, så jeg plamlegger å reise.

toja sa...

Gurimalla så flott! Lurer på om mannen min klarer å lage et sånt jeg...

Heidi Marie sa...

næmmen så ryddig det plutselig så ut hos deg nå a!!!! ;) hehe ;) flinke onkel :D