mandag 23. april 2012

Sydag med Torild

Lørdag fikk jeg besøk av Torild og vi hadde en koselig sydag :-) Jeg hadde planer om å lære meg litt mer med broderimaskina og startet så svært og sy i vei........... Hadde lastet ned et mønster jeg fant på datamaskina og tenkte å prøve det ut. Satte minnepinnen i symaskina og satte i gang. Huff, der røk den nåla - men hvorfor..... Litt rengjøring av maskina var jo greit og prøvde meg videre. Huff, der røk neste nål........... og her ser dere resultatet av noe som kunne blitt en flott engel.
Tror det gikk litt fort og noe stram tråd kan jo være feilen..... Skal nok finne ut av det en dag. For å være på den sikre siden satte jeg meg ned for å velge noen mønster som ligger i maskina. Her er den første prøven for å se om det var meg eller maskina som feilet ved første forsøk i dag - må nok være meg og alle disse innstillingene.... Dette ble flott og passer perfekt til et av prosjektene mine som jeg har jobbet med gjennom dagen.
Så var det og tenke nytt prosjekt. Fant fram passende stoff og passende mønster og nå storkoser jeg meg. Dette går som en drøm. Med pute under rompa, en i ryggen og ammepute under armene så hadde jeg full kontroll over maskina. Man må jo ordne seg :-)
Her er to flotte broderier ferdig - bare og få ferdig prosjektet nå da.
Her sitter Torild konsentrert med frihåndsquilting av en veske. Hun øver seg i frihåndsquilting og det blir flott resultat.
Tusen takk for flotte roser Torild og en kjempekoselig dag :-)

5 kommentarer:

syglad sa...

Dette så da kjempekoslig ut :-)
Ha en fin kreativ uke ;-)

Elins systue sa...

stilige motiver du får til å sy

Grethe sa...

Flott brodering av deg og flott snellestativ laget av mannen din:-)
Takk for koselig kommentar på bloggen min!

Lappedamen sa...

Det høres ut som dere har hatt en drømmedag!! For noen flotte broderier. Lekkert!

Anonym sa...

Kjempefine broderier, ser ut til at broderimaskin er tingen:-))