søndag 20. mai 2012

Noen høydepunkt fra forrige helg

Strynefjellet i mai - nydelig :-) Av og til er det koselig med litt snø også - spesiellt når det går mot sommer her hjemme.
Det var kolonekjøring over fjellet pga reparasjoner i tunellene. De var blitt mye bedre nå en hva de var i høst i alle fall.

3 hjort så vi også :-) Ser nesten ut som de er inngjerdet på bildet her, men de gikk fritt i skogen utenfor inngjerdingen.

Litt vær fikk vi også oppleve. Litt MYE vind i grunn - har ikke opplevd så sterk vind før. Bildet er tatt ute ved Kråkenes fyr. Bilen gynget godt og litt problemer med å stå her......
 
Første gang jeg har sett at de lager mur på den ene veggen - for at ikke husene skal bli skadet av vinden. Flere av husene hadde en vegg av mur mens andre hadde bygd mur rundt selve huset. Litt spesiellt.
Og denne lappen sto på døra til en av de lokale quiltebutikkene i Nordfjordeid. Egentlig en veldig grei åpningstid - i alle fall for den som eier butikken :-) Og ja, det ble med noen godbiter hjem på denne turen også. Bla. en bok som het Fabric art workshop av Susan Stein - så nå skal jeg begynne å leke meg snart. Boka var helt fantastisk og såååååååå mye inspirasjon :-)
Litt vemodig for jenta som skal reise hjem etter et fantastisk år på folkehøyskole, hestelinja. Et sterkt bånd mellom hest og rytter - Gråa kommer nok til å bli et stort savn.
Skolen hadde laget et fantastisk hesteshow, Pirates of Fjordane - og da selvfølgelig med hester. Det var en ren fornøyelse og se de flinke elevene.

1 kommentar:

Kjersti M sa...

Godt å se at noen har like mye vær som vi har her nord :-)
Skulle vel hatt en slik murvegg mot vest på drivhuset mitt...