tirsdag 26. juni 2012

Tja....... quiltemønster??

Ja, det er mye som kan brukes som inspirasjon til frihåndsquilting. For et par uker siden var jeg ute å reiste. På flyplassen oppdaget jeg denne snurren..... bakpå en jakke og kunne bare ikke la være å ta et bilde - og tankene gikk da til frihåndsquilting. Deilig og være litt sprø............ :-))))Hadde en deilig uke i varmen i Hellas, Karpatos og det er så deilig med ferie :-) Ute på min vandring i gatene oppdaget jeg at de hadde utrolig mange flotte heller/steiner og jeg var nødt til å knipse noen bilder som jeg så ofte gjør. Masse flotte quiltemønster kan det jo bli ut av dette.

 
 Det er nok mange som ikke legger merke til slike ting....... Jeg knipser i hytt og pine og koser meg masse med bildene siden. 1 ukes ferie ble over 900 bilder - men som dere skjønner så knipser jeg jo det jeg ser på min vei. Så knips i vei og god sommer alle sammen :-)

6 kommentarer:

Edny sine puslerier sa...

Her kjenner jeg meg veldig igjen;) Jeg ser etter inspirasjon høyt og lavt, og av til kan jeg nesten snuble eller kræsje når jeg oppdager en skatt!
Takk for fine quiltemønstre og inspirerende bilder;)

Bea sa...

Tenk å kunne samle slike skatter å ta med hjem fra ferien:) Ikke må de tørkes støv av, og ikke tar de skapplass! Og i tillegg kan man ha glede av dem i årevis og de kan inspirere til hva som helst...
Herlig!
Klem Beate

Askepott sa...

Jøss, så kreativ du er. Du har jo helt rett i at det er masse flotte quiltemønster der....

Fortsatt god sommer. :-))

Anonym sa...

Ja, du Tone, du Tone!! Du er en mester i å se "det store i det små", som Guren Hgen synger. Fortsatt god sommer!!! Guri

hobbyvenn sa...

Så morsomme bilder fra ferien din. Mange flotte mønstre der...

Lise sa...

Hellas er topp, ikke sant??!! Jeg var på Kypros for en god stund siden og hang meg helt opp i mosaikkgulvene jeg så der - også masse inspirasjon til quiltemønstre. Kos deg med bildene dine når mørketida kommer...