søndag 26. august 2012

Busstur til Lapp-Elisa

I går hadde husflidslaget busstur til Lapp-Elisa i Sverige. Elisabeth er en herlig person det stråler av - som dere kan se av bildet selv :-)  Hun forteller litt om hennes virksomhet på en morsom måte imens vi spiser en deilig lunch.

Jeg og noen andre med allergier fikk en deilig rekesalat mens de andre spiste smørgåstårta.

 Til dessert fikk vi med allergi en frisk fruktsalat mens de andre spiste en deilig sjokoladekake.

 Etter lunch var alle klare for litt shopping. Her ser dere noen av damene i farta. Det var mange godbiter og velge og vrake i av stoffer og sytilbehør. Ble lange køer foran kassen utover dagen her ja :-)

 Damene utenfor busser klar for hjemreisen.

 Og her en noen av godsakene som ble med meg hjem. Kjøpte faktisk bare 2 stoffer (som vaskes nå)  - vet ikke om jeg skal si jeg var flink da - men sto over mange av stoff fristelsene. Fikk med meg mange andre godsaker likeve da. Gleder meg til å prøve min nye roterende skjærematte.

 Så var det denne hjertelinjalen da - kunne ikke gå ifra den altså :-)))

Takker alle damene for en kjempeflott tur.

5 kommentarer:

Radka sa...

What a wonderful trip!

LAPPETUSSA sa...

Så fine bilder du har tatt;) Takker nok en gang for en flott tur:)

Grethe sa...

Ser ut som dere hadde en fin tur til LappElisa:-) Flotte farger i genseren m.m.fra alle årene tilbake i forrige post. Lurt med en liten batterilampe med riktig; virkelig en god idè for meg også!

Trines hobby sa...

ÅÅÅÅ det er så koselig med lappedamer på tur, ble litt misunnelig jeg nå...ser ut til at du har sikra deg mange skatter!

Anonym sa...

Ja, du var nok veldig flink, men fikk med mange spennende skatter lell da Tone! En flott tur, og ei herlig lappedame ja!! Guri