onsdag 22. august 2012

Startet for 29 år siden - nå er den ferdig...

 Ja slik kan det gå - evighetsprosjektet som har vært med på lasset i 29 år. Kjøpte mønster og garn før jeg dro til England som AuPair for 29 år siden. Jeg strikket bolen og så ble den liggende....... Den har vært med  på 6 flyttelass så utrolig at den har overlevd og fått lov til å være med. Det var ei "Kari" som bodde i første etasje i blokka jeg bodde ved 4 flyttelass som strikket ferdig armene - heldig jeg da. Så gikk det da noen år igjen......... Ved siste flyttelass som var for 19 år siden ble jeg kjent med "Laila". Hun sa seg villig til å sy og klippe opp til ermene - det er nok ca 15 år siden tenker jeg............ Og du som tiden går, hehe..... I januar hadde jeg besøk av Siri og hun er utrolig flink til å strikke. Hun lurte på hva jeg ønsket meg i 50 års gave - og mitt ønske var da og få ferdig genseren som har ligget "noen" år på syrommet. Stakkars Siri fikk med seg genseren som den var og noen små garnnøster som var igjen som dere ser av bildet.

For et par uker siden kom Siri og kjæresten innom på besøk og jeg fikk overlevert genseren ferdig. Ble utrolig glad for det - nå er den helt ferdig og klar til bruk. ENDELIG :-))))  Svigermor strikket sokker for mange år siden  av samme garn - disse har ligget sammen med genseren i mange år nå......

Se så fin jeg ble med genseren på :-) Om jeg skulle valgt farger i dag så hadde den nok sett litt svart/grå/hvit ut men koselig og ha en fargerik genser med en lang historie bak seg :-) Den passer fortsatt helt perfekt og skal bli god til kjølige dager. Utrolig at jeg ikke har tatt fatt i denne genseren selv - men det er vel en mening med alt............

 Og sokkene blir gode utover høsten.

Fikk også denne lille saken her.

En praktisk liten OttLite lampe som går på batteri og som lyser opp veldig bra. Den måler bare 6x8 cm, praktisk og ha med seg overalt

 En stoooooooor takk til Siri for alt sammen. 
Siri har en flott blogg med strikking, sying og masse inspirasjon så ta gjerne en titt her.

Ønsker samtidig velkommen til mine nye følgere - håper jeg kan gi dere inspirasjon og glede videre. Takker også for alle de koselige kommentarene dere der ute legger igjen - setter stor pris på det - tilbakemelding gjør det ekstra koselig å blogge :-)))

Ha en fin dag alle sammen :-)

14 kommentarer:

Tonje*** sa...

Det var en nydelig genser! vet du hva oppskriften heter og om den er å få tak i? Så koslig å få den ferdig når den har vært ufo så lenge, kanskje det er løsningen for mine ufoer :) Ha en fin dag!

Trines hobby sa...

Det må være artig¨å ha en genser med sååå lang livshistorie:) Flott at den ikke har havnet i søppla på vegen...

Nina Lise@Mrs Moen sa...

For en herlig historie og genseren ble ferdig midt i 80-talls-bølgen. Kunne ikke passet bedre:)

Siri sa...

Vet du hva?? Da vi kom til Tolga fant jeg frem gamle strikkepermer, og hva fant jeg? Jo, mønster på genseren din på første side!!! Har du sett på makan! Hun lenger oppe her kan jo bare henvende seg til meg:-)

Siri sa...

Også glemte jeg alldeles å si takk for sist, og takk for smigrende omtale! Det var virkelig trivelig, begge deler! Hils hele familien. Stor klem fra Siri:-)

LeKaQuilt sa...

Tjihiii helt herlig historie. Og genseren ble jo kjempe fin :o)

Margit sa...

Utrolig bra historie - også så kult at den ble ferdig til slutt, en genser med overlevelses evne ;o) Siri er kjempeflink ;o)
Vel overstått bursdag ;o) (?)

klem

LAPPETUSSA sa...

Hadde denne genseren kunnet snakke vil vi vel ha hørt mye rart...... Tenk så ensom den har vært der den har ligget, men nå som den er ferdig, må den brukes også:) Kjempekoselig mønster med flotte farger:) Ses på lørdag;) klem

hobbyvenn sa...

Så morsomt med en årgangsgenser! Denne blir nok god utover høsten og vinteren. Nydelige farger og mønster.

AnneH sa...

Utrolig at den har overlevd hittil, uten å ha blitt et opprekksprosjekt. Det tror jeg må være en av de flotteste gavene man kan få. Ettersom vi er av samme årgang, så ble jeg sittende å mimre over de genserne jeg strikket på den tida, som hadde sånne vide ermer.Ingen av dem lever nå lengere! Kos deg med mimregenseren din!

Solveig sa...

Jammen sa jeg story! Denne genseren må bæres med ære. Herlig!:o))

ahli sa...

Dette var en skikkelig UFO. Så godt at den endelig ble ferdig da. Jeg husker godt disse mønstrene med stjerneborden på skrå eller i høyden. Denne genseren kan du bruke med stolthet.

Astrid

Siri Tullerusk sa...

Artig å lese en morsom historie om en flott genser! Det var nok riktig timing at den ble ferdig nå som strikkegensere er så populære :-).

kjellfrid sa...

Hei! Det var en morsom historie! Da er det vel håp for de fleste UFO'er...Genseren er kjempeflott så den blir du sikkert glad i.