fredag 14. september 2012

Ryddet litt på loftet

Og der fant jeg igjen noe jeg sydde for leeeeenge siden :-)

Her er en stellebag som min datter hadde til dukkene sine. Husker at jeg lagde dyne og pute i samme stoffer til vogna hennes også - men det er igjen mye å rydde så finner vel det der oppe på loftet et sted.

Her er innsiden på stellebaggen. På begge sider er det to lommer til å putte bleier og klær inni.

Dette er nok et av de første broderiene på min gamle broderimaskin. Ble nok en smekke til dukkene - for tviler på at jeg var helt fornøyd med broderiet. Men søt var nå bamsen da :-)

Her er en pose som ble sydd til en komse hun hadde - dukken må jo holde seg god og varm. Komsen malte jeg grønn med et motiv - kanskje bilde kommer senere når jeg kommer over komsa - i neste ryddesjau.

 Og her er en liten sittepute jeg lagde til en liten trille jeg sydde nytt trekk på for lenge siden.

Disse tingene skal fortsatt få ligge på loftet. Koselig og finne igjen gamle ting - koselige minner i dette. Men du så deilig og få ryddet. Noe er søppel. I dag har jeg en fullstappet bil som skal kjøres på loppemarked. Og noe ble selvfølgelig tatt vare på en stund til - denne gangen er eskene godt merket så det er lett og finne igjen tingene vi setter opp igjen.

Ønsker alle en riktig god helg
Nå skal jeg gjøre meg klar for hyttetur og syhelg :-)

5 kommentarer:

Siri sa...

LIte kan måle seg med følelsen av å kvitte seg med ting man ikke får brukt, og å få merket og ryddet i det man fortsatt skal ha. Driver også på med slikt her hos meg:-) God hyttetur, Tone:-) Klem

Rebekka sa...

Så masse flotte ting du hadde sydd til datteren din :)
Morro å ta et lite tilbakeblikk :))
Ønsker deg en flott helg
KLem

Askepott sa...

Det er mye som dukker opp når man har ryddesjau - ting man har glemt at man har sydd. Morsomme ting du har tatt vare på.

Riktig god helg! :-))

Bodil sa...

Mange fine ting, med mye historie ;-) Kjenner igjen noen av stoffene, så kanskje vi har barn på samme alder. Min datter er 18.

Heidi Marie sa...

Var det du som lagde de greiene til vogna? Stilig!!!!