torsdag 4. oktober 2012

Square dance

Tidligere i år gikk jeg på kurs og lærte square dance. Ble ikke ferdig på kurset og dette har nå ligget en stund.  For å få dette pent og sånn nogenlunde til å stemme så ble det nålet godt og noen plassere tok jeg opp igjen før jeg ble fornøyd. Nå har jeg sydd ferdig sqare dance prosjektene. Det ene sydde jeg for noen uker siden og det andre er jeg ferdig med nå. Jeg er litt usikker på hva jeg skal bruke de til - så lar de få ligge og modnes litt. Denne måler 46x46 cm.

Denne måler 23x23 cm.

Som dere ser av bildene over så har jeg sydd to forskjellige square dance. Disse har jeg sydd ut av et og samme prosjekt i utgangspunktet. Viser noen bilder under her som viser hvordan jeg gikk fram. Først ble alle kvadratene sydd sammen og satte på ramme. Etterpå tegnet jeg opp og målte meg fram til ny skjæring - se alle blyantstrekene på bildet.

Etter første sammensying fikk jeg dette resultatet.

Ny ramme ble sydd på og flere blyantstreker og mer skjæring.

I lang tid har jeg oppholdt stoffbitene nålet fast til en plate - en grei måte og holde orden på bitene på.

5 kommentarer:

LAPPETUSSA sa...

Så lekkert;) Og jeg må si jeg liker denne bloggingen bedre, enn at du skal minne oss på jula osv..... he he
Ha en fortsatt fin dag;) Klem;)

Dollandesign sa...

Måste bara säga att tygerna Du har sytt dessa båda dukarna i är så stilfulla och fina tillsammans. Mycket snyggt, tycker jag.

Dollandesign

Radka sa...

Interesting experiment :-)
Yes, what are you going to do with it now?

ahli sa...

Kjempefint. Har ikke prøvd meg på dette enda.

Astrid

InGa sa...

Det ble flott, men såå mye jobb!
Det er ikke lett å finne et godt formål til å bruke alle de ting vi lager, men jeg er sikker på du får en plutselig god idé. De er jo snart jul...
Ha en fin helg.