søndag 10. mars 2013

Sykurs i husflidslaget

I går hadde husflidslaget sykurs med Martha Roterud. Vi skulle lære en teknikk med raster quick. Vi var 14 damer samlet og hadde en kjempekoselig dag sammen. 

Damene i farta.....

Konsentrerte...

Her ser dere dagens resulatat så langt. De fleste av blokkene vil vel bli og finne i toalettmapper som vi fikk mønster på. Noen har kommet litt lengre en andre på prosjektene sine. Gøy og se alle de forskjellige fargekombinasjonene her :-)

 Her er blokkene mine. Har lett for å lage litt min egen vri...... slik er jeg nå. Prosjektet blir til etterhvert. Kjekt med sprettekniv var det også - i alle fall når man ombestemmer seg noen ganger.......Her har jeg tatt inn to rosebroderier. I midtpartiet på blokkene er det også en rose - litt vanskelig og se ut av bildet.

Vil takke Martha for er flott kurs, Guri for en deilig lunch med hjemmebakte rundstykker og Karin for deilig kringle.

7 kommentarer:

Liv Aagot Syse sa...

Jeg syns dine ble veldige fine! Flott å kombinere broderi med slike blokker, lekre og duse farger også. Så koselig med en hel dag med søm, og slett ikke verst med Martha som kursholder! Hun er flink og inspirerende!

Randi Tangen sa...

Det ser så koselig ut når dere har kurs der. Og Martha Roterud er jo kjempekoselig ho også så sikkert en trivelig dag.

Mary Ragnarsson sa...

Her var mange flittige damer. Det ser jo kjempe kjekt ut.

Siri sa...

Dette så trivelig ut! Jeg ønsker deg ei god uke, Tone. Klem

Torild sa...

Ja det var en flott dag ,med mange ivrige syersker. Der kan en se hvor forskjellige blokkene blir med for skjellig stoffer. Det var en morsom og lærerik dag. Har allerede begynt å glede meg til i oktober.Klem.ha ei fin uke med ny giv.

Dollandesign sa...

Mycket stiligt var det Du sydde på kursen, tycker jag.

Dollandesign

Anita Knutsen sa...

Artig å se hva du lager :)

Alltid koselig å sy sammen med noen.