tirsdag 30. april 2013

Tilbake fra ferie:-)

Bloggpause skyldes en fantastisk ferietur til Florida hvor vi har hatt mange flotte opplevelser. Alt fra opplevelsesparker, flott og spennende natur, bilturer, shopping, sol og varme, basseng og sjø og litt hobby da - i form av shopping i quiltebutikker og Harley Davidson butikker ;-) 

Første quiltebutikken var Seam Shoppe i Key West. En liten koselig butikk med koselig betjening. Ble litt shopping her - måtte bare innom :-)

Kay West ligger lengst sør i USA og dette er et typisk feriested med masse liv og flotte strender. Bilturen ut hit var en opplevelse. 

Fant meg noen fingerbøl som måtte få bli med hjem.

(PGA datatrøbbel så får jeg ikke lastet opp bilder av fingerbøl nå. Har ikke hatt dette problemet før så dataen tålte ikke ferien min tenker jeg...... hihi.....)

Har tatt en del bilder som vanlig....... slik er jeg bare - litt over 3600 bilder og 4 t video etter en 19 dagers tur er vel ikke så verst......... Skal leve lenge på disse minnene :-) Nå er jeg bare litt i ulage med krystallene i ørene så får ta tiden til hjelp og pusle litt smått med hobbyen. Ikke bare bare å kjøre high speed rollocoaster og sitte på kosten en tur med Harry Potter - det skal man vel kjenne litt på kroppen...... når man ikke har bedre vett. Gøy var det, men visste heldigvis ikke hva jeg gikk til - for da hadde jeg ikke utsatt meg for det ;-)

1 kommentar:

LAPPETUSSA sa...

Så bra at du har kost deg på tur:) har vel sett såpass med bilder allerede så har skjønt at dette har vært vellykket;) Du har vel en jobb å gjøre hjemme nå som alt du har handlet skal pakkes ut, sorteres og komme på rett plass....