onsdag 15. mai 2013

Besøk i Hamar quilten

I går var Hamar quilten heldig og få besøk av Hanne Schneider. Hun holdt et flott foredrag. Alltid koselig og høre litt quiltehistorie - hun hadde masse og fortelle :-)

Her viser Hanne frem en flott Dear Jane quilt hun hadde laget.

 Dette teppe har Hanne sydd av blokker fra boka Nearly insane by Lis Lois.

Her diskuteres det....

Hannes påskeduk.

 Et nydelig korsstings broderi som Hanne har fått av sin datter.
 

 På bildene under er det bilde av to veldig gamle quilt - som Hanne bare måtte ha - og jeg forstår henne godt. Ikke ofte man kommer over slike skatter.


Som dere skjønner så fikk vi se mye fint og høre mange flotte historier. Hun hadde mange flotte arbeider som hun viste oss. En stooor takk til Hanne - koselig endelig og få treffe henne - har liksom kjent henne lenge gjennom bloggverdenen :-)

6 kommentarer:

Randi Tangen sa...

ja her var det mange flotte tepper. Og er enig med deg om at en syns nesten en kjenner de som en er innom på de forskjellige bloggene ;)

Hanne sa...

Hei Tone - og takk for i går :-)
Takk for gode ord og fine bilder.
Det var kjekt å sette fjes til navnet ditt også.

LAPPETUSSA sa...

så mye snadder på en gang;) Det er rart dette med hvordan en føler at en kjenner hverandre gjennom blogging:) Var jo slik vi ble "kjent" også Tone;) Og heldig var jeg som ble kjent med ei slik flott dame;) Ønsker deg en flott 17. mai feiring:))

hobbyvenn sa...

Så heldig dere var som fikk treffe henne. Nydelige quilter. Kan tenke meg at det var flere som gikk hjem proppfull av idèer.

Radka sa...

I love the second one down!

Ajka sa...

Disse er fantastiske dyner!
Ajka