fredag 3. mai 2013

Expert Sewing Center i Sarasota

Butikken Expert Sewing Center i Sarasota.

Så fram til å stikke innom denne butikken da de er forhandlere av Brother symaskiner slik at jeg kunne finne noe jeg trengte til symaskina....... hehe.....

Veldig glad for at jeg stakk innom denne butikken og fikk et nytt bekjentskap, Sheila Hodgson. Hun var utrolig flink til å demonstrere og fortelle meg om alt jeg lurte på og var nysgjerrig på. Hun demonstrerte broderramme, sirkel fot og tegnebrett. Fikk også god forklaring av noen symaskinføtter som kan være kjekke å ha. De hadde et bra utvalg av stabiliseringmateriale av forkjellig slag til forskjellig bruk - så får vi nå håpe at jeg husker noe av dette når jeg skal prøve meg fram med de nyanskaffede godbitene.......og de ble det mange av her. Gubben tok video når jeg fikk demonstrasjon på maskina så det blir jo bra hjelp :-)

Her ser dere noe av det jeg kjøpte med til symaskina. Gleder meg til å prøve ut dette.

Det er alltid koselig og handle når betjeningen er som Sheila - en vidunderlig dame. Hun ga meg en bra pris og i tillegg fikk jeg med noen cd'er med broderimønster på. Disse skal jeg kose meg med - snømenn til og med.
Dette møtet ble et minne for livet som jeg sent vil glemme, ikke alltid man får slik kontakt med betjeningen :-) En stooooor takk til Sheila Hodgson - you made my day :-)

3 kommentarer:

LAPPETUSSA sa...

Du verden for en opplevelse du må ha hatt;) Dette måtte vel være paradiset for deg;) Gleder meg masse til å se hva du får ut av dette etterhvert..... Kos deg med alt det nye du har anskaffet deg på turen:)

Askepott sa...

Så spennende - lurt å gjøre opptak. Det er utrolig hvor fort man glemmer.... KOs deg masse med det du har lært og alt du har fått handla. :-)

Mary Ragnarsson sa...

Hei. høres ut som en fin tur. det ser ut til at du har fått med deg noen godsaker hjem. Jeg har også en Brother innovis 1500D synaskin. Jeg lurer på om du vet om det går ann å oppgradere stingsettings programmet PE-design 7. Jeg synes det er så vankelig å stingsette deg, grunnet at det er lite windows basert.
Ha en kreativ dag :-)