lørdag 4. mai 2013

Floridas største quiltebutikk

Denne flotte brua ved Tampa kjørte vi over på vei til Dunedin som ligger på vest kysten i Florida.

I Dunedin ligger Rainbows End Quilt Shoppe som er Floridas største quiltebutikk. De hadde over 20000 forskjellige quiltestoffer i ulike kvaliteter + masse mer. 

 Det er vel ikke så ofte jeg synes quiltebutikkene blir for store for meg. Her ble det litt vel meget selv for meg...... Bildene nedenfor viser bare en liten del av butikken og utvalget.

Hvorfor havner jeg alltid med de duse fargene tro..... Her får jeg hjelp av en koselig dame.

Noen stoffer....

Så var det å bestemme hvor mye av stoffene da...... Ble litt shopping - men dette ble for meget for meg så klarte i grunnen ikke å bestemme meg for hva....... De hadde en egen juleavdeling og der møtte jeg selfølgelig noen snømenn som fikk bli med hjem. Etter dette vil man vel føle at alle andre butikker er "små" med begrenset utvalg. Og det kan vel være vel og bra tror jeg....... Turen innom her var jo en opplevelse i seg selv :-)

 For de som ser godt på betong veggen her - så ser jeg quiltemønster jeg altså - gjør dere? Bilde er tatt i fart fra bilen i forbifarten..... er det no rart det blir mange bilder, hehe....

Her går bilene på kryss og tvers i en trafikkmaskin - over som under - litt større forhold en hjemme i Norge.

God helg.

6 kommentarer:

SyLise sa...

Åååå, der skulle eg ha vore.. tenker du fekk handlet litt ja, og alt du fekk sjå:-)

Kort og Søm sa...

Skulle gjerne vært i den butikken :O)

Ann Jorunn sa...

Hjelpes meg for en butikk. Det må jo være en drøm å gå inn der, men som du sier så er der vel så masse at man blir helt forvirra. Tenker du brukte litt tid der....

Mary Ragnarsson sa...

Ja tenkt å kunne vært med deg i bak lommen :-)
Takk for kommentaren på min side.

Askepott sa...

Åhh, kjenner at jeg misunner deg litt.... Skjønner godt at du fikk problemer med å bestemme deg, - for et utvalg. Skulle gjerne vært der.

Liv Aagot Syse sa...

Å, så flott å være på tur og samtidig oppleve en slik butikk! Skjønner godt at det var vanskelig å velge. Kos deg videre!