torsdag 9. mai 2013

Papirsøm i forskjellige varianter

Det var en gang for mange år siden, kanskje 15 år siden..... jeg startet å sy første stjerne rundt papirmaler. Dette har blitt liggende i en pose godt gjemt i en eske. I går hadde vi dette som tema i huslidslaget og det ble to nye stjerner sydd sammen som allerede var tråklet og lå klare. Som dere skjønner er ikke håndsøm min greie så vi får nå se hva dette skal bli og hvor lenge dette blir liggende. Som dere ser ligger et mønster ved siden av så det var nok ment som et litt større prosjekt ;-)

Stjernene er sydd med de første quiltestoffene jeg anskaffet meg.
 

 Stjernene er rester etter dette veggbildet. Dette er et av mine første prosjekter - og mine første quiltestoffer :-) Husker godt turen jeg hadde til Lille Stasjon på Elverum når det lå i den lille bua på torget - koselige minner det. Bildet er sydd som papirsøm og jeg har alltid likt denne metoden å sy på.

 Her ser dere de gule stoffene.

Tror faktisk dette er eneste teppe jeg har quiltet for hånd også. Satte på en kjeramikk knapp i hjørnet. Midt i blokken er det også sydd på en knapp. Knappene trakk jeg selv i samme matchende stoff. Har nok alltid vært opptatt av disse små detaljene som gjør så mye ut av seg.

5 kommentarer:

Anonym sa...

I love your quilt! You did a very nice hand quilting job!!! ♥♥♥

Dollandesign sa...

Det är en fin quilt som Du visar! Jag tycker som Dig att det är kul att sy på papper.

Dollandesign

Ann Tove sa...

Det er rart med det, men ein vakker dag kjem slike påbegynte prosjekt fram i dagslyset igjen. Og då er det berre å vere ivrig so lenge arbeidlysta på akkurat dette prosjektet er der :-) Eg har òg div liggande som nok blir ferdig ein gong. Flott quilt du har laga, gler meg til å sjå ferdig det du no held på med.

Liv Aagot Syse sa...

Så artig å se dette som du begynte på for mange år siden, Tone! Stjernene og stoffene du har brukt er jo like aktuelle enda! Fin håndquilting :)

Lisa sa...

Flott teppe! Minner meg om et mindre teppe jeg lagde for en del år siden, som jeg gav bort som gevinst i hagelaget. Det angrer jeg på .. ikke sikkert vinneren likte det engang ..
Kos deg med håndsømmen! :D