fredag 24. mai 2013

Påvirket av stoff

Underlig! Nok en gang  lot jeg mønsteret i stoffene påvirke meg - og jeg kom på en glup idè. Det synes jeg selv i alle fall :-) 

Kom over disse flotte sommerfugl stoffene for noen år tilbake. Lekre ikke sant! Var nok en mening med dette for resten av stoffene til prosjektet hadde jeg allerede kjøpt inn.

Stoffer ble sydd sammen - og mønstervalget ga seg selv som jeg pleier å si......

Med litt fantasi..... tja....

Vart finest med like vinger.... så litt omplasseringer av stoffbitene gjorde seg.

 Og vips så vart det en sommerfugl som jeg er veldig fornøyd med. Applikasjonen er sydd på en lånt maskin da min maskin fusket med denne sømmen (vel og merke min gamle...). Min datter har stitchet værhårene for hånd :-) Tusen takk skal du ha Katrine. Pyntesømmen rundt er sydd på min nye maskin og jeg likte godt det rufsete uttrykket det fikk.

Videre på prosjektet har jeg tenkt å leke meg med noen broderi. Har ikke bestemt meg om jeg bruker min gamle Husquarna eller min nye Brother til å brodere med. Det kommer an på motivet så skal prøve meg litt fram og se hva jeg blir mest fornøyd med.  Har god tid......

God helg :-)

3 kommentarer:

LAPPETUSSA sa...

Du verden for en kreativ dame, men det vet jeg jo, så er vel ikke overrasket:) Men hva skal det bli til slutt av dette flotte kunstverket mon tro? Likte stoffene dine godt....
God helg til deg også;)

Liv Aagot Syse sa...

Så fin sommerfugl! Kreativ og spennende måte å sy på!

Lisa sa...

Flott og kreativt! :)