mandag 6. mai 2013

Tur til Lakeland

 Min kjære hadde lyst til å besøke Harley Davidson butikk i Lakeland og da var jeg ikke sen om å finne listen over quiltebutikker i Lakeland. Har nemlig hatt med meg et hefte på 35 sider med oversikt over quiltebutikkene i Florida. Dette har gjort det enkelt for meg. Bare lete på stedsnavn og vips så var det en quiltebutikk som ønsket besøk av meg......

Det ble en liten tur innom Fabric Warehouse.
 

Lokalene ser ofte litt små ut fra utsiden - men når man kommer inn - så er det mye plass. Her ser dere litt av butikken. Her fant jeg noen bøker, stoffer og litt småsaker.

Og en tur innom Heartfelt Quilting & Sewing. Butikken er ny det siste året og de hadde fine lokaler. Ser nesten ut som om julepynten henger fra taket fortsatt, hehe...... Mange steder det henger slik her nede.

I denne butikken fant jeg meg noen godbiter, linjaler og stoffer til rufseteppe.

De siste innleggene blir som en liten dagbok fra turen, om quiltebutikkene jeg besøkte i Florida. Flotte minner og ta med seg videre. Nå er det lenge til jeg trenger noe nytt.........

Nå trenger jeg å komme i gang med litt sying igjen. Kroppen sier at jeg skal ta det med ro så kanskje lurt å gå seg en tur isteden for å sette meg ved symaskina. Sol er det også ute - så får vel nyte den :-)

Ønsker alle en flott uke.

8 kommentarer:

Mary Ragnarsson sa...

Det ser ut til at du har gjort en ordentlig undersøkelse i forkant om hvor det er butikker på din vei. Det er bra din mann også har en lidenskap. For da er det lettere å få forståelse for sin egen lidenskap. Hjemme hos oss ser min mann på motor Gp menst jeg syr. Helt herlig. Kos dere så mye.

hobbyvenn sa...

Ser ut som du har hatt en herlig ferietur. Så mange spennende butikker... Lykke til med sømmen, gleder meg til å se resultatene.

Ann Jorunn sa...

For en opplevelse å få besøke så mange quiltebuikker.
Kjempelurt å gjøre skikkelig research i forkant av en slik tur!

Radka sa...

Lovely shops, so hard to resist! :-)

margrethe.jaastad@live.no sa...

Hei!I 20 årene var arbeidskompis og eg 1 uke i Florida,og 1 uke i Orelando,der en venninne jobbet i fornøyelseparken der.Ho var med oss uken i Florida også,så vi fikk sett mye,men eg var ikke startet med min sying da,selv om eg alltid har vore hobbyinteressert.T-skjorter kom eg heim med,noen har eg enda,minne.Heldigvis er mannen min med i en gutteklubb,kor damene får være med på tur,og vi skal til Amerika-14 eller 15,turlederen som er godt kjendt lovet meg tur innom en Quiltebutikk,han kjenner meg,et must!Det er bare en opplevelse,minner for livet Beste hilsen Quiltegleder Margrethe

Elisabeth sa...

Så flotte reisebrev. Jeg har kosa meg med lesing på bloggen din. For noen opplevelser ddu har hatt:)) Det kribler i sykroppen:))

Siddis back home sa...

Så kjekt å se at andre også er ute på tur, vi var akkurat en uke i Florida, nå er vi i Texas, god ferie videre!

Lisa sa...

Så heldig du er som har vært en tur i Florida! :) Kan tenke meg du koste deg veldig i quiltebutikkene! :D