onsdag 21. august 2013

Koselig med sytur

Har hatt en lang pause på bloggen nå. Dette skyldes bla lite aktivitet på syfronten, mye ferie har vi også hatt. Nå om dagen er jeg sykesøster i heimen - sønnen ble syk i sommer og fikk et lengre sykehusopphold men er på bedringens vei - operasjon venter han i september når han blir frisk nok til det. Her trengs tålmodighet - krysser fingrene og håper det beste. Kanskje det blir tid til noe syaktivitet innimellom etterhvert.

Har akkurat hatt en flott langhelg på hytta til Inger. Var virkelig godt med et avbrekk fra hverdagens gjøremål akkurat nå. Ble produsert mange flotte ting i løpet av helga. På bildet ser dere resultater. Selv har jeg igjen håndsøm på det jeg sydde så kommer bilder senere. Damene var virkelig i symodus :-) Tror sannelig de liker japanske stoffer..... (min bakerst er ikke det)

Her sitter Torild og Inger dypt konsentrert med håndsøm og no godt i glasset.

Må følge med litt på quiltesiden på facebook så vi får med oss oppdateringer vel :-)

6 kommentarer:

STEINKJERRINGA sa...

Herlig! Jeg har også stukket av hjemmefra og er på langweekend hos en venninne med syboks på hjul og alskens rariteter som det skal bli noe av. På fredag kommer det en venninne til! Det skal storproduseres!
God bedring til sønnen! Ta godt vare på ham..

hobbyvenn sa...

Stakkers sønnen din. Håper han er bedre, og lykke til med operasjonen senere.
Flotte ting dere har sydd, ser ut som dere koste dere.

Liv Aagots Quilteblogg sa...

Ser dere koser dere med vin, søm og sosiale medier! Herlig med en trivelig og produktiv helg, skjønner godt du satte pris på det. God bedring til sønnen din :)

LAPPETUSSA sa...

Herlige damer på herlig tur;) Noen som kan å kose seg på flere måter. Dere er kjempeheldige som har dette sammen, og som virkelig benytter anledningene til å gjøre det dere virkelig kan;) Og dere er jo så produktive. Morsomt å se;) Vi ses snart;) Klem;))

Lisa sa...

Lykke til med sønnen!
Så flotte ting dere har sydd!
Klem Lisa

Pia sa...

Så koselig dere har det :-)
Artig at dere har tid til Quiltesiden også ;-)