fredag 6. september 2013

Det var en gang en stoffpakke....

Følger en liten historie med denne stoffpakken. Stoffene ble kjøpt på nordisk quiltemesse i Gøteborg for noen år tilbake. Kjøpte veldig mye annet på denne messen også - og når jeg kom til hotellrommet så var pakken forsvunnet. Hadde handlet mange andre ting fra samme stand - men stoffpakken var og ble borte. Veldig kjedelig........ Dagen etterpå tok jeg meg en ny tur til messen og fortalte hva som var skjedd - og jeg hadde jo bevis for at den var betalt - var så heldig og få samme pakke da den nok ble liggende igjen og ikke fant vei opp i posen første dagen. Gjett om jeg var glad da :-))))

Etter mange år har jeg endelig startet på et prosjekt med disse stoffene. Turen til quiltemessen i Mora i sommer ga meg inspirasjon til akkurat disse stoffene. Gleder meg til prosjektet videre.

Akkurat nå bobler det i hodet på meg. Lurer på hvor langt jeg kommer på dette før nytt prosjekt er påbegynt....... ikke lang tid er jeg redd. Men uansett - nå vet jeg hva stoffene skal brukes til :-)

Ønsker alle en fin fredag :-)
HELGEKLEM fra 2ne

3 kommentarer:

Bente sa...

Det enda godt til slutt, i allefall.
Flotte stoff i herlege fargar. Blir spennande å sjå kva det blir :-)

LAPPETUSSA sa...

Spennende å se hva du får ut av dette:) Men du må da gjøre dette ferdig før du starter på noe nytt!!! Ufoer er så kjedelig å ta igjen.... hihi

Liv Aagots Quilteblogg sa...

Blir spennende å se hva du lager videre av de delikate stoffene! Lykke til :)