søndag 22. september 2013

Håndarbeidskurv

Håndarbeidskurven er gave til Katrine som fyller år i dag. Gratulerer med dagen kjære datter :-)  Håper hun får mye glede av denne og at mange spennende prosjekter finner veien hit. 

Igjen - inspirert av stoffet. Bruker som regel ikke mønster - bare finner på etterhvert som dagene går. Startet først med å strikke snora til kurven - startet for to år siden med det........ Og så ble det liggende. Ser jo nesten ut som stoffet er strikket så da var det jo greit å kombinere strikking og sying. For et år siden startet jeg med å sy kanaler på stoffet og stappe med vatt. Dette var en tidkrevende og slitsom jobb for hendene. HeHeHe....... ser at jeg har tenkt på dette prosjektet i to år før det ble ferdigstillt. Har tenkt at dette skulle være til Katrine hele tiden - og derfor har jeg vel puslet litt med dette i september måned tidligere år. Tja..... er det slik jeg jobber med prosjektene mine................

Her ser dere tydelig de stappede kanalene. De brede var greie å stappe mens de smale var nesten umulig. Og til opplysning så var det nesten helt umulig og få sydd i bånn og så slitsomt for hendene. Det var så tykt og stivt å sy i så jeg trælet mye med det. Sprettet opp igjen noe og sydde til sist for hånd for å bli fornøyd.


Så over til knappene.
De ble laget i februar 2012 på et møte i quilten. Som dere skjønner så blir prosjektet til etterhvert. Hadde vi ikke hatt dette temaet så hadde det heller ikke blitt knapper.


 Litt utstyr trenger vel min datter også så da var det koselig og fylle opp kurven med noen godbiter. I boka fant jeg et mønster på teppe med hester og det passer jo perfekt til henne.

Stoooor bursdagsklem Katrine. Ønsker deg en strålende dag :-)

9 kommentarer:

Lise sa...

Gøy å se hvordan kurven ble! Jeg så den under produksjon da jeg var på Hamar sammen med Gjøvik quiltelag. Forstår at det har vært minst like mye jobb som jeg trodde. Men som gave til ei datter som setter pris på det er det vel verd strevet, ikke sant? Det ble en kjempefin kurv!

Marit Helene Gåsland sa...

Så fin den ble, det må være en gave som faller i smak.

God søndag.

Dollandesign sa...

Rött och grått är två färger som passar så bra tillsammans, tycker jag. Det såg läckert ut "i randningen" när Du kviltat så som Du gjort. Det blev jättefint!

Dollandesign

Katrine sa...

Den ble bare suuuuuper fin :D Tuuuuusen takk! :D :D Du er så flink! :) Klemmer <3

Aud sa...

Det var en flott kurv, og en koselig presang å få. Jeg vet at enkelte arbeid tar det lenger tid å få ferdig,men så gir det en sånn god følelse når det ER gjort.
Du lager masse flott☺

Lisa sa...

Veldig tøff og spesiell kurv! Stilig!
Katrine er heldig som får denne, fylt med godbiter! :)
Ønsker dere en koselig dag! :)
Klem Lisa

Birthe Marie sa...

Det var en flott håndarbeidskurv du har laget, og jeg kan lett se at det er mye arbeid med den. Men nå er den ferdig, og jeg tenker datteren din som får den blir kjempeglad. :-)

hobbyvenn sa...

Så flott kurven ble. Må være ekstra stas å få en slik gave. Så flink du er.

evaj sa...

jätte fin väka du sytt!!Bambikram