mandag 7. april 2014

Hyttetur med små innslag av paintstiks

Har kost meg på hytte i helga. Var deilig med sol, frisk luft, ski tur, spaserturer, bål grilling og masse kos.  Ble ikke så mye tid til kreative innslag men noe fikk jeg da tid til. Ble litt lek med paintstiks, frysepapir og stoff.  En flott helg i alle fall :-)

Tok utskrift av broderiet på den ene blokken jeg broderte i tidligere innlegg - kopierte rett på frysepapir. Så var det å klippe ut hver liten bit for så å stryke de på stoff igjen etterpå.

Fjernet så noen biter papir og malte med paintstiks etterhvert som jeg fjernet papiret.

Her ser dere mønsteret komme frem ved bruk av paintstiks. Det som blir mest spennende er jo om jeg får til det jeg har tenkt med denne blokka. Det vil jeg finne ut senere i dag eller i morgen. Må stryke malingen godt så den setter seg og så får jeg starte symaskina og prøve meg så smått frem. Grue-gleder meg litt da....... Og får jeg det til så blir det nok mer klipping og maling på meg ved bruk av denne teknikken. 

Startet så på ny blokk og klippet ut.
 

Før vi skulle hjem synes jeg det var greit og styke fast de bitene jeg allerede hadde klippet ut. Da vet jeg i alle fall hvor alle småbitene var. Så blir det vel å klippe videre på dette hjemme..... Håper jo at jeg får tatt dette i bruk videre. Jeg har jo en plan - men da må flere blokker til - og at jeg får til planen med symaskinen på første blokka er helt avgjørende.

Ønsker alle en kreativ og flott uke.
KLEM

1 kommentar:

LAPPETUSSA sa...

Hva du kan sier jeg, nok en gang;) Dette så da virkelig spennende ut..... Gleder meg til å se fortsettelsen;) Takk for hyggelig kommentar på bloggen min;) Jeg har ikke sydd på broderimaskinen enda, da jeg er av en litt sær art, som skal ha alt i hodet før det kommer ut igjennom fingrene og over på maskinen;) Men jeg SKAL snart teste den:)) Ha en fin dag videre;))