lørdag 10. mai 2014

Teppe, løper og duk til "søsra" mi som fyller 50 år

"Søsra" mi fyller rundt tall i dag og i den forbindelse har jeg sydd dette flotte settet til henne. Teppe, løper og liten duk i lyse lekre farger. Jeg pleier jo som sagt og ha flere prosjekter på gang og ikke stresse med sying, så dette har jeg sydd over tid.

På teppet har jeg laget en liten vri. Her kan du se 7 sommerfugler som jeg har plassert inn blant sekskantene. Dette gjorde jeg fordi kantstoffet har fullt av små sommerfugler i seg. Det er ikke alle steder sekskantene har samme stoff - men hvem har sagt det skal være slik da.....

Her er nærbilde av en sommerfugl. Har brukt samme stoff som kantstoffet til sommerfuglen. Midtfeltet på sommerfuglen er applikert. Vingene er rett og slett en del av sekskantene - bare sydd en rufsete søm i ytterkant. Følehornene har min datter stitchet for hånd - takk Katrine :-)

Sommerfulger...... Sommerfugler i sekskantene - sommerfulger i kantstoffet - sommerfugler brodert rundt om på kantstoffet. 

Dette broderiet er i min gamle broderimaskin - og siden prosjektet ble påstartet før jeg kjøpte meg ny maskin og i utgangspunktet hadde tenkt å bruke akkurat dette broderiet så syntes jeg det var litt koselig og brodere med den igjen :-) Har jo mange flotte sommerfuglbroderier jeg kan sy på min nye å da.....


Før jeg broderte sommerfuglene rett på teppet testet jeg broderiet. Testbroderiet har jeg brukt her på kortet. Nok en lur idè :-)

Nå blir det feiring og gleder meg til å overrekke henne denne spleisegaven. Gratulerer så mye med dagen kjærer søsra mi - glad i deg :-) Stooor bursdagsklem.

6 kommentarer:

Birgitte sa...

For en flott bursdagsgave! Kjempefint sett. Likte alle detaljene på det store teppet.

Grethe sa...

Kjempemorsom ide med å ha noen sommerfugler innimellom, vakkert stoff i borden. For en flott gave til søsteren din ! Er sikker på at hun ble kjempeglad for tingene :))

Lindas hobbystue sa...

Ååå, så heldig søstera di er :-) Dette er jo bare en fantastisk gave både å få og gi, du er kjempeflink! Flotte detaljer med sommerfuglene synes jeg :-)

Dollandesign sa...

Makalöst vackert!
Du har valt tyger med en mild färgton så helheten är fantastisk, tycker jag.

Dollandesign

LoNiPe sa...

Jättefin gåva till din syster. Så snyggt alltihop.

Elisabeth Solum sa...

Ååå ... så heldig søsteren din er! Et lekkert sett i flotte farger! Herlig med sommerfuglene som er sydd på teppet! Du er så kreativ og imponerende flink! :D