torsdag 2. april 2009

Minikurs hos Quilteglede i Elverum

I dag har jeg vært på et lite minikurs om introduksjon i den digitale verden:) Quilteglede i Elverum hadde besøk av to hyggelige damer fra Lillehammer. De hadde med seg utstyr så vi fikk kjørt ut våre egne bilder på stoff. Noen hadde med seg papirbilder, mens andre hadde med seg en minnepenn med digitale bilder på, det hadde jeg. Dette er utrolig spennende og det blir mer personlig. De viste bilder av mange modeller med bilder. Bildene var brukt i puter, vesker, toalettmapper, tepper osv Så nå er det bare å sy i vei.........Her er noen av bildene jeg fikk kopiert over på et spesiellt fotopapir som er for overstryking på stoff. Vi strøk ca 45 sek over bildet og her ser dere resultatet
Her er noen av damene som var på kurset. Wenche driver butikken og de tre damene som sitter er fra Vang hobby og husflidslag.

4 kommentarer:

Laila L S sa...

Dette ser spennende ut. Gleder meg til å se hva du bruker dette til videre...
Har liggende noe stoff som kan brukes i blekkskriveren, men har ikke helt våget å prøve ennå. Tror kanskje jeg bare må hoppe i det

Ønsker deg en riktig god påske!

Oddbjørg sa...

Moro å lære noe nytt. Jeg har aldri prøvd dette, men kanskje en dag... Har du funnet ut hvilke prosjekter du skal bruke bildene til?
Ha ei riktig fin påske!

2ne sa...

Tenker det blir som dekor på noen poser som jeg skal ha som gaver. Blir gave til den det er bilde av. Rosen har jeg ikke helt planer for ennå.... God påske til dere også :-)

Anni sa...

Spændende sådan at lære noget nyt og motiverne kan jo bruges til mange ting.