søndag 10. mai 2009

Til Sølvi,

min kjære søster. Gratulerer så mye med dagen :-) Har laget en liten pose som du kan ha telysene dine i. På posen er det bilde av deg og meg som barn som du sikkert kjenner igjen - fant et gammelt bilde som far har tatt. Stooooooooor klem til deg fra meg.
Som takk for mye behandling, syntes jeg du fortjener en liten pompadur til "hodetrekkene" som du bruker på behandlingsbenken og en løper til steinene dine. "Sølvis hylle om du skjønner", hehe... Du kan skrive navnene på steinene i rutene på løperen om du vil, legger ved en penn som passer til dette.

2 kommentarer:

Sølvi's blog sa...

Og så innbilske meg som trodde du hadde lagen en spesialpost bare til meg - og så var det en annen Sølvi. Ikke så ofte jeg møter noen med dette navnet. Koselig blogg du har forresten.

Anonym sa...

He he.... Ja jeg er verdens heldigste Sølvi som har verdens snilleste og flinkeste søster. Tusen hjertelig takk. Nå har endelig alt kommet til rette i hylla mi, og det blir bare kjempekoselig å heale folk på det rommet med så mange fine ting rundt meg. Steinene mine kan nok ikke få helt sine egne plasser, siden jeg bruker litt forskjellige og forandrer og utforsker litt innen krystallhealing, men duken er et kjempefint "hjem" til dem. :-) Tusen takk nok en gang. Du er bare helt toppers. Kjempesøtt bilde av oss også forresten. Ser ut som om vi var veldig glade i hverandre den gangen også.... :-) Stooor klem.